Zeynep2947 Dün kanamam oldu doktor düzensiz kese dedi dünden beri ne lekelenmem duruyo ne sancım peçeteye sürdükçe geliyo kahverengileşmeye başladı doktor düşükle sonuçlanabilir dedi eğer bu şekilde düşük olursa kürtaj gerekli mi
Musemma06 Zeynep2947 düşüğü yaptıktan sonra doktor muayene eder eğer parça kaldıysa kürtaj olursunuz çoğunlukla kürtaj yapılıyor ama Rahmi tamamamen temizlemek için
busraozkan33 Zeynep2947 kuzu bende beşinci haftada kanama yaşadım bizde bebeği görememistik doktor progestan verdi ve bir hafta sırt üstü yatmami dinlenmemi söyledi çok şükür şuan 26 haftaligiz düşük yaşamadım sende bol bol dinlen dinlenince geçer kanama Allah’ın izniyle
Musemma06 Zeynep2947 Bilemiyorum doktorunuz bakıp söyler ama bebeğin olup olmaması farketmiyo parça kalmışsa yapılır kaç haftalıksınjz
Jalenur16 Zeynep2947 görmekle alakası hok knda varsa veriyorlar ben başından beri kullanıyorum lekelenmem hiç bitmedi 13+3um
Bsraakgll0 Zeynep2947 ben 7 haftalık düşük yaptım 6 aralıkta bugün kontrolüm vardı parça kalmamış kürtaj olmadım
Zeynep2947 busraozkan33 doktor sizede düzensiz kese dedi mi bana dün öyle söyledi kese düzensiz büyümemiş dedi
busraozkan33 Zeynep2947 yok dememisti daha tutunma aşamasında bende biraz iş yaparken kendimi zorlamıştım ondan kanamam olmuştu sanirim