nur6565 Bugün doğum iznim bitti muhasebe onay verdi ama bu iki seferde ödenen ödenek görünmüyor ilkini doğum yaptığımda almıştım 10 bin civarı diğeri ne zaman yansır sisteme görünmüyor iş göremezlik ödemelerine bakıyorum e devletten yok
Birdadaskizi nur6565 şahıs ödemeleri kısmına baktınız mı ilkini aldıysanız muhakkak ikincide yatıcaktır
Sevginindili nur6565 bebeğiniz ne kadarlık?benim de ilk 11 bin yattı ikinci yatmadı hala bebeğim iki aylık. Bir de kaç haftalık doğum yapmıştınız ?
ikitosbikannesi_ nur6565 ikincisinde onayladılarsa en geç 15 gün içerisinde hesabınıza düşer. Ben her ay onaylayın demiştim her ayın 28 inde onaylatırdım işyeri arayım 30 ar günlük onaylarlardı 5 gün sonra hesabıma yansırdı. Sizin sanırım toplu onaylandı sizinde 5-7 güne kanunda yazan en geç 15 güne yatar hesaba.
ikitosbikannesi_ Sevginindili bazı işlerleri 10-20-30 ar günlük onaylıyor raporu bazıları rapor süreniz bitince onaylıyor büyük ihtimal sizin rapor sonu onaylayacak. İşyeri muhasebesi ile görüşmeniz mümkünse maddiyat ihtiyacınız varsa arayın 30 günlük onaylayın diyebilirsiniz. Ben ilkinde öyle yaptırdım da bunda toplu almayı düşünüyorum . İlkinde kredi ödüyordum ondan öyle yaptırdım
nur6565 Sevginindili merhaba 41 de doğum yaptım iznim dün bitmişti yarın kalan kısım hesabıma geçecek e devletten kontrol ettim muhasebeyi aradım onaylattım 22953 tl yatacak
nur6565 ikitosbikannesi_ merhaba iznim dün bitmişti yarın kalan kısım hesabıma geçecek e devletten kontrol ettim muhasebeyi aradım onaylattım 22953 tl yatacak
nur6565 Besst merhaba maaş almıyoruz doğum iznindeyken devlet maaş yerine doğum parası veriyor ama daha az
nur6565 Gulturk iki seferde bi doğum yaptığımda 10 bin aldım bide yarın alacağım iznim dün bitti bebeğim 2 ay 16 günlük
Seyma-10 İznim bittikten 15 gün sonra yatmıştı benimki iş yerinin ne zaman bildirdiğine bağlı o biraz