Tugce48 Kevserehdhd ben regenesisle başladım gecen hafta demir hapı ve d vitamini ekledi doktoru regenesisi bırak demedi 13+4 üm şuan
Beyzahmsr Kevserehdhd Bende regenisisle başladım , şimdi demir ve d vit ekledi. Daha sonra magnezyum ekleyecekmiş.17 haftalık gebeyim. Hepsini birlikte kullanıyorum.
eceminannesiyim Kevserehdhd hem demir hapı hemde reneses Max kullanıyorum gün içinde bir tane 28+1 Haftalığım
Kevserehdhd eceminannesiyim ikisinde de folik asit var 1000lerre çıkıyor oran bana cok geldi doktora sordum oda demiri bırakabilirsin regenesis maxtada demir var dedi
eceminannesiyim Kevserehdhd benim günlük kullandığım haplar sabah ocsapar iğne ve coraspirin sonra Ferro sanol daha sonra Regenesis Max omega 3 Gece magnezyum doktor bana kan pıhtılaşma olduğu için bu şekilde uygun gördü
Kevserehdhd eceminannesiyim pihtilasma için olsalar ve coraspin kullanıyorsun ki zaten demirin bunla alakası var mi bende coraspin kullaniyorm
Hasadser Kevserehdhd yok değilim iki ay önce düşük yaptım regl görüp doktora gittim bugun bana bunu yazdı gebelik istiyor musun dedi evet dedim tamam dedi bunu kullanabilirsin