ayanarta1 Arkadaşlar iki gün gecikme var şüphemde var istiyoruz sizce testi ne zaman yapmalıyım sürekli kan vermekten yoruldum testte pozitif çıkmadan kan vermek istemiyorm
Hulo2105 ayanarta1 başka belirtileriniz var mı gecikme dışında? Bence 2-3 gün daha bekleyin iyice kesin olsun
zumraninannesii ayanarta1 adet günün geçsin iyice ondan sonra kesin sonuç alırsın b n adetimin üzerinden gün geçti yaptım pozitifti ama çok a çıkmıştı ikinci çizgi
Annabelle ayanarta1 Ben olsam hemen yapardım. 2 gün gecikmede bebiş varsa kesin çıkar. Hakkında hayırlısı olsun ☺️
ayanarta1 Annabelle ffckizannesi zumraninannesii Hulo2105 Rabiul Zumrut___ Arkadsaslar bugün test yaptım aslında bekleyecektim ama midemde bir ahri sanki açlıktan ölecem sanılır öyle bir ağrı vardı birde böbrek ağrısı baktım belirti olabilir görünüyor test yapayım bari dedim pozitif çıktı 🙈🙈 ikinci çizgi baya belirgin yarın sabah kan verceegim inşallah bundan sonrası için sağlıkla geçsin dualarınızi bekliyorum Adenala
Zumrut___ Erken gebelik testi yapabilirsin. Bende iki gün gecikince yapmıştım testi. Umarım çift cizgiyi görürsün :)
ayanarta1 Hulo2105 adet öncesi bel ağrım olurdu o yok batmalarm var ama ben onu gebelikte de yaşadım adet zamanıda yaşarım
Hulo2105 ayanarta1 belki hava değişiminden de gecikme olabilir. Zaten uzmanlar da regli 7-10 gün gecikince yapın diyor. Üzülmeyin diye diyorum net sonuç çıksın umarım bebiş vardır❤️
ayanarta1 Hulo2105 teşekür ederim ama zaten alışıyor insan hayal kırıklığı yaşamaya 6 ay önce kürtaj oldum ondada zor hamile kalmıştım artık hayırlısı diyorum ama gönül istiyor
Rabiul @ayanarta1 2 gün gecikmeyle yaptım net bir şekilde çizgi çıkmıştı ama geç döllenme vs olabilir o yüzden beklemenizde fayda var sonrasında üzülmemek için ♥️
ffckizannesi Erken gebelik yanında normal kasette alın bence ben bir gün gecikince aldım ikisinden de erkende çıkmadı normal kasette çıktı
ayanarta1 fatihesra27 üç gün gecikti su an mide kazinmasi böbrek ağrısı bacak arasında ağrılar hafif batmalar başladı
Hatice_11 ayanarta1 benimde ikinci günüm canım bu gün yaptım negatif gördüm iki gün daha bekleyip kan vereceğim belirtilerim de var umarım bu ay hamile kalırız Rabb’im isteyen herkese nasip etsin 🤲🌸