ilkgozagrim__ bilkentte detaylı ultrasona girdim direk radyoloji bölümüne yönlendiriyolar radyoloji uzmanı mı teknisyeni mi bilmiyorum ama doktor değil ultrason çekti 5-6 dakika anca sürdü ekranı zaten göremedim önde kalıyodu kendi de göstermedi. Anlattı safra kesesi, böbrekleri, midesi, yarık dudak olup olmadığı gibi bi kaç şey söyledi yan profil bi ultrason fotoğrafı verdi ama çok karanlık. Takipçi doktorundan sonuç sırası alıp göster ben doktor değilim ama herşeyi güzel dedi bende tekrar gebe polikliniğine çıktım necati hocaya genelde gidiyorum sekreterden sonuç sırası aldım bekledim necati hoca da bi kapı çıkartırıp inceledi herşey yolunda dedi orada yazanları tekrar söyledi (midesi, böbreği gibi) kağıtta da aynıları yazıyor bitti yani.
Bende detaylı ultrason özele girmek istemedim bana çok pahalı geldi açıkçası ama şöyle bişey düşünüyorum sana da fikir olsun canım şuan daha küçük ama 27-28.haftalarda biraz daha büyümüşken renkli ultrason olan özel hastaneye normal muayene ücreti ödeyip gitmeyi düşünüyorum örneğin lokman hekim ve a-life duydum 550 TL gibi bi ücreti varmış normal muayeneye gidip renkli ultrasondan fotoğraf isteyeceğim bu sayede bebişimin renkli fotoğrafını almış olacağım şuan 24.haftadayım biraz daha büyümesini bekliyorum 🌸🤗