16 kasım acile muayene olmaya gittim bu arada 37+6 haftalıktım bakmaları için ağrım sancım var dedim halbuki yoktu. Doktor nst ve tahlil istedi tahlilde hafif enfeksiyon çıkmıştı ve nst’ye bağlandım ilk 15 dk hiç sancı çıkmamıştı. Son 5 dk sancım görünüyordu nst’de 60 80 arası o ara belime çok kötü ağrı girmişti. Doktor baktı gayet güzel dedi sancım var ama gayet güzel diyor gıcık doktor. Ben dedim ultrasonla bebeğe de bakar mısınız felan zorla onada baktırdım o sırada kasıklarıma da bir ağrı girdi. Doktor eğer 1 saat daha devam ederse seni ameliyata alacağız felan dedi sancım geçmedi, ameliyat evrakları felan yapıldı. Ben devlet takipliydim orada yapmak istedim doğumu. En korktuğum şey sondaydı uyuşukken takmadılar ben kendimi aşırı kastığım için acıdı sonda takıldıktan sonraki his çok rahatsız ediciydi. Damar yolu açmaya geldi stajyerler gelen bir damarımı deliyor damarım patlıyor iğne tutmuyor beceriksizler kollarımı delik deşik ettiler. Her neyse burayı atlıyorum. Ameliyathaneye getirdiler ben spinal istedim. Belime iğne yapılacak ben aşırı panik biriyim orada da kendimi çok kastım kıpırdadım bu yüzden acıdı hatta bir ara beni ne olur genel yapın diye söyledim 3. ncüde iğne etki etti hemen uyuştum. Ama siz korkmayın kıpırdamayın derin nefes alın aslında hiç acımıyor. Uyuştuktan sonra beni hazırladılar işte vücuduma iğne batırıyorlar acıyor mu felan diye. Ameliyathane buz gibi olduğu ve bende sakinleşemediğim için baya titredim üşüdüm. Ameliyat sırasında hiç acı hissetmiyorsunuz sadece çekişmeler hissediliyor. Neyse ameliyat bitti ben hala üşüyorum bana sıcak saç kurutması gibi bir şey tuttular o çok iyi geldi üşümeme ve ondan mı bilmiyorum hemen sütüm geldi emzirebildim bebeğimi. Hastanede 2 gece kaldım. Karnıma bastırmadılar bu arada. Hemşirelerin söylemleriyle ameliyattan 9 saat sonra yürüdüm ilk sezaryenıma göre daha rahat yürüdüm o kadar acım yoktu bile. En korktuğum tuvalete gitmekti acı çok azdı. 2. gün bebeğimi kendim kucağıma alabildim. Hikayem bu kadar merak ettiğiniz sorular varsa sorun ben bebeğimden fırsat buldukça cevaplayacağım.