Cansuyca Kızlar günaydın . Ben en son mantar olmuştum ve mantarı atlatabildim diye düşünüyordum fakat mantar geçtikten sonra idrarda yanmam geçmedi ve şu an resmen idrarıma yaparken çığlık atıp ağlayacak duruma geliyorum dıştan ne bi akıntı nede görünen bir şey var içten kaynaklı bir durum mu anlamıyorum yani bu ne olabilir başına gelen var mı nasıl bir tedavi uygulandı yardımınıza ihtiyacım var . Çünkü yaparken içten yanmaya başlıyor zaten ve böyle bağırasım geliyo bitene kadar bittikten sonrada geçmiyor bir süre yaraya yapıyorum sanki yıkarken bile zulüm gibi .
EslemBosnak Cansuyca ertelemeden doktora gitmelisiniz muhtemelen enfeksiyon var bende bir kac haftadır tedavi görüyorum antibiyotik kullandım tek kullanımlık şase ilaçlar vs anca düştü değerlerim geçmiş olsun sizede
Mercimeek Cansuyca kuzum kadın doğumcuna mesaj at öncelikle ve mümkünse gidip bir idrar tahlili ver muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu kapmışsın çok normal bir şey benim hamileliğim hep öyle geçti hepte antibiyotik kullandım:)
Dodomom Cansuyca sistit denir buna. 1 tane soğanı alın 2 bardak suyda kaynatın sarı renge gelene kadar ılık ılık için geçecek hemen. Bende eskiden sürekli sistit oluyordu günde 2 bardak içiyordum geçiyordu
Cansuyca EslemBosnak teşekkür ederim pazartesi detaylı ultrasonum var onu bekliyorum ama dayanabilecek miyim bilmiyorum 😔
Duygu-ust Cansuyca Enfeksiyon olabilir ve hamilelikle riskli bir durummuş bence beklemeden doktora gitmelisiniz. Bende de yanma vardı 2.kez antibiyotik kullanıyorum
Kevserehdhd Cansuyca canım soğan suyu falan sakın deneme mantar için fitil kullanmış miydin bol bol su iç 3 litreye yakın ve en kısa zamanda doktora git
EslemBosnak Cansuyca randevu alma imkanınız yoksa eğer acilden bile olsa giriş yapın en azından tahlillerini verirsin başlarsın ilacına detaylı ultrasonda doktorun tahlil isteyeceğini sanmıyorum
Mercimeek Cansuyca muhtemelen kuzum ya da çok afedersiniz cinsellikte zorlama olduysa o da maalesef ki çok can acıtıcı oluyor
Mercimeek Dodomom ve bu dediğiniz doğan suyu hamilelikte bebeğe zarar verir hatta kadınlar düşük yapmak için kullanırmış eskiden
emelslmn Cansuyca bir an önce doktora gidin tedavi başlasın, idrar enfeksiyonları erken doğumu tetikliyor çünkü.
Pamuk Cansuyca Derhal acile gidip idrar kan verin.Ben neler çektim antibiyotik iğne ve bir sürü şey kullandım.Sizin gibi bekledim ilerlemiş.Detayli ultrasona kadar beklerseniz enfeksiyon ise hem bebek,hem kese,hem de sizin için çok riskli.
BhrRzgr_06 Cansuyca Kaç haftalık hamilesiniz enfeksiyon olabilir yada kum da olabilir başıma ikiside geldi çok sancılı bir süreç arkadaşlarinda dediği gibi doğumuda tetikliyor 30 haftalıkken dogurucaktim az daha soğan suyu için diye bir öneri gelmiş içmeyin düşüğe yol açıyor En yakın zamanda doktorunuza başvurun çok geçmiş olsun
Pamuk BhrRzgr_06 Benim de nerdeyse amniyotik sıvıya geçiyormuş zor arındırdık.Keske durumun ciddiyetinin farkına varilsa😔
BhrRzgr_06 Pamuk Bazen bağzı şeyler fark edilmiyor yada önemsenmiyor çok ciddi problemler başımıza geldiği için mecburen en ufak birşeyde acilde oluyoruz rabbim bu korkuları kimseye yaşatmasın Allah herkese sağlikla zamanın da evledina kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲💐
Dodomom Mercimeek öylemi ben bilmiyordum ama hamile olmadığım zaman içtim 2 senedir sistit falan olmadım
umutunannesi2023 Cansuyca sogan suyunu denemeyin hamileysebiz tehlikeli doktora gidin beklemeyin acilden gidin benimde 3-4 aylikken idrar yolu enfeksiyonu olmustu bu kadar cok degildi ama vardi tek kullanimlik ilac verdi doktorum normalde dondu idrar testim acile gidin gerekirse beklemeyin enfeksiyo erken dogumada yol acabiliyor
Knergiz Cansuyca 15 gün boyunca 3 kaşık kuru dutu 2 sb su da kaynatıp suyunu sabah akşam için inşAllah şifa olacaktır. Enfeksiyon büyük ihtimal. Bu söylediğim tarif antibiyotik yerine geçer
Pamuk Knergiz Bu dut kurusu beni mahvetti.Enfeskyon degeri 14 iken 31 e fırladı.Dogum sancısı ile gittim hastaneye doktor neden kullandın diye kızdı.
Kahverengi Cansuyca hemen acile git enfeksiyon oranı artarsa iyileşmen o kadar zor olur ve vücudun çöker sadece yanmayla kalmaz çok önemli bir rahatsızlık aslında pazartesiye kadar sakin bekleme evdede birşeyler yapmaya çalışma bu rahatsızlığın tek çağresi doktora gitmek
EslemBosnak Kahverengi katılıyorum ben sürekli doktorlara anlatmama takip olmama rağmen doktor anlamadı yanmam vs de yoktu ama drgerlerim uçmuştu resmen cok hastane hastane gezdik elhamdülillah azaldı oranı artınca tedavide ilac bile fayda etmekte zorlanıyor