KuzeyinAnnesi10 dilek6 sancin var ama çok düşük henüz canım 40 üstü sancı var demektir. Rabbim bi avaz da kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Hayırlı haberler bekliyorum 🥰😘
dilek6 KuzeyinAnnesi10 çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 Sezeryan günüm ü almıştım 5 gün sonra karın ağrısı mide bulantısı yüzünden geldim serum taktılar bide Nts bağladılar
KuzeyinAnnesi10 dilek6 nasıl bi ağrı acaba bende de var yatamıyorum karnım taş gibi surkeli tuvaletim var gibi hissediyorum
dilek6 KuzeyinAnnesi10 aynı öyle dediğin gibi bi ağrım vardı uyuyamadım eşim de gidelim dedi şimdi hem Nts hemde serum takılı bide tuvalette gitme işteği çok olması doğum başlangıcı dedi doktor
dilek6 Nilbal72 diğeri zaten idrar değil büyük olarak sordular direk idrar enfeksiyon içinmiş 🙏🏻 büyük olursa doğum içinmiş
dilek6 KuzeyinAnnesi10 şuan doktor geldi kontrol etti sancımlarım varmış sezeryanda sancı istemiyoruz dedi bu şekilde seni gönderemem bi daha Nts istiyorum dedi ona göre ameliyatı öne çekebilirz dedi
neanladinyurdagull dilek6 Bir yandan geçmiş olsun biryandan hayırlı olsun hiç endişelenme.Sağlıcakla al inşallah kucağına 🙏