Esraklsco Ben 5 haftalık hamileyim bir hafta önce öğrendim günde 1.5 paket içen biriyim nasıl azaltıcam nasıl bırakıcam bilmiyorum içenlere danışmak istedim
Anneadayiii__ Esraklsco ben direk bıraktım aklıma geldikçe de bebeğimi düşündüm onun hakkına girmek istemedim zaten kokulardan tiksindiğim dönem çok midem bulandı sigaradan aylardır içmiyorum. 10 yıldan fazla sigara tiryakisiydim.
emelslmn Esraklsco ben hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım. Olması gereken de bu zaten. Sigaranın tek bağımlılığı psikolojiktir. İstemeniz yeterli.
Hasreti Esraklsco bende iki günde bir paket gidiyodu ama öğrendikten sonra bıçak gibi kestim asla içmedim bazen canm çekiyo ama içersem bebekte içecek gibi düşünüp vicdan sızlıyo içemiyorum gözümün önüne bebegin agzına zorla sigara veriyo gibi canlanıyor resmen ve vicdanm rahat olmadığı için bi anda kesebildim ama normalde bırakmak istesem asla bırakamazdm on yıldır kullanıyorum nerdeyse
Anneadayiii__ Aslan04 yazık bebeğe bence azaltıp bırakın onu da etkiliyor çünkü nikotin ilerde gençlik çağına geldiğinde bile sıkıntı yaşar
Esraklsco naneliseker_ her gece uyumadan Allahım şu illetten diksindir diye dua ediyorum daha bulantılar başlamadı inşallah başladığı an tiksinirim
TwoPearls Esraklsco Bilmeyen anlamaz tabi stresten mi neden içiyorsun ama bende içerdim baya zor oldu ama kendime vicdan yaptırarak bıraktım ve azaltarak bırakmak kesinlikle imkansız bir anda bırakmalısın
AymTii Bulantım olmadı, hamileliğim boyunca 5 kere falan ya kustım ya kusmadım. Kayıplar, ekonomik sorunlar falan yaşadık sürekli üst üste. Bırakamadım ben. Azalttım ama tamamen kesemedim. Ben yapamadım umarım siz yapabilirsiniz.
Sibelnogma Esraklsco ilk bebeklerimde azalttım çok az içerdim eşimden alırdım ama 3. Bebeğim sorumluluklar yorgunluk sıkıntılar vede çocuklardan dolayı pisikolojik olarak zor dönemler yaşadım. Bu gebeliğimde bırakmak için uğraştım ama evde daha asabi çekilmez biri oldum ağlama krizleri yaşadım baş ağrısı vs oldu bırakamadım ama Rabbime dua ediyorum hep bir sorun olmasın diye kontrollere sık gidiyorum sigaranın zararı son haftada plesanta yaşlanması yapıyor bende 39 olmadan doğumum olmuş oluyor onun dışında sorun olmadı şükür olmasında inşallah yaşayan bilir
Yaprakdokumuseverr Esraklsco Ben bıraktım. Hem tiksindim ama tiksinmesem de bırakırdım. İlk hamileliğimde de bıraktım. Bu uzun bi süreç emzirirken de içmedim. Belki tiryaki değilim diye böyledir. Normalde de zaten günde en fazla 4 içerdim.
sarianne- Sigarayı bırakamayanlardanım.. günde 1 paket şeklinde devam ettim. Ama umarım sen bırakırsın..
Leylibom Bende şuan yarım yarım 4 tane içiyorum 0.1 değerinde olandan. Toplasan 2 adet yapıyor ama kime danışsam bırakman şart dıyorlar. Napıcam bilmiyorum
Nassude Esraklsco ben kullanmıyorum ama birinden duymustum sürekli kullandığı için bebeğinin kalbinde delik olmus bence kendinizi bebeğinizi düşünerek temkinleyebilirsiniz Her insan bir olmuyor ama yinede risk almayın bence ikinize de zarar🩵
Sekerrr Esraklsco ben diğer hamileliklerimde içerdim ama bu defa tiksindim eşim içince bile midem bulanıyor bırakmak kolay olmuyor biliyorum
denizalismom Esraklsco ben hamilelik planladığım da azaltmaya başladım yavaş yavaş bıraktım. Şuan tiksiniyorum.