xelifgulxx Kizlar dogum yapali tam olarak 12 gun oldu ama afedersiniz idrar yaparken içim acıyor sebebini bilen var mi
Gozdecaner xelifgulxx sonda tahrişe sebep olmuş olabilir enfeksiyon kapmısta olabilirsiniz tahrişten kaynaklı
xelifgulxx Gozdecaner crp yüksek 2 gündür sitmada tutuyor gm ondan da olabilir mi acaba bilginiz varmi
pmedic112 Anneadayiii__ 😊 normal doğumda illa ki büyük yada küçük abdestinizin çıkışı oluyor oraya genelde bi spanc vb bişey koyuyolar etrafa yayılmasın diye. Sezeryana girerken de haliyle ameliyat olduğu için sonda takılıyor :)
Anneadayiii__ pmedic112 teşekkür ederim bilgilendirme için sonda denilen şey çiş yapılan yere sokuluyor mu nasıl bir şey hiç bilmiyorum ben hatta geçen de doktor alttan muayene etti mantar enfeksiyonu yüzünden şaşırdım bu konularda biraz cahilim 😂
pmedic112 Anneadayiii__ yok canım ne cahilliği olsun bilinmeyebilir😊 evet idrar çıkışının olduğu yere takılıyor. 😊
Gozdecaner xelifgulxx evet sonda tahriş ettiği için idrarla birlikte enfeksiyona sebep oluyor ılık su tutun düzenli olarak ama yinede sağlık ocağına ufak dozda ilaç yazdırabılırsınız artmaması için crp yuksekliğide bundan saten