Dilaraayvz 36+4 günlüğüz şu an hastane çantamı hazırladım ama acaba eksiğim var mı diye tereddütteyim. Tecrübeli annelerden yardım istiyorum çantalarınızı nasıl hazırladınız hem kendiniz hem bebişiniz için🥴🌸
Mommys20 Tecrübeli değilim ilk gebeliğim ama araştırmalarım sonucu bu şekilde hazırlamaya başladım 32+4üm bende
Ftm-3 Mommys20 bebek için bel kuşağı ney anlamadım gaz içinse bebeklerin ilk zamanlar gazı olmuyor hiç böyle birşeye ihtiyacım olmadı birde sezeryan olacaksanız bardak ve kahve götürseniz güzel olur eşim sonradan evden getirmişti bardağı
Evremoz Dilaraayvz doğum sonrası için tarak demek istemiş sanırım. Saç baş dağılıyor ya orada. Fotoğraf cekimi.vs olursa duzeltmek icin. Yazim hatası olmus
Mommys20 Dilaraayvz internette görmüştüm bu tarz bir tarakla sancı gelince elinize bastırın diye akupunktur noktası gibi düşünün yardımcı oluyormuş
Dilaraayvz Evremoz 😁🤭 olabilir de öncesinde de tarak yazmış ya şaşırdım hiç duymadığım için böyle bişey mi var diye
Mommys20 Anneadayiii__ bebeğin yüzünü örtmek için koyuyoruz biz ince tülbent yaptırıyoruz bebeğin cinsiyetine göre mavi tülbentle örtüyoruz direk yüzüne değilde örneğin yatağın üstünü örtüyoruz onunla
Gayekaragoz Tarak için bir yerde okumuştum doğum esnasında elinde tutuyorsun bastırarak acıyı ağrıyı azaltıyor
Mommys20 Ftm-3 Ftm-3 bel kuşağı beli kaymasın diye bağlanır bizde kahve içinde zaten hastanenin kantini oluyor ordan alırım diye koymak istemedim