Melikemrvvv Merhaba kızlar kaç haftalıksınız doktora gittiniz mi nasıl hissediyorsunuz 🥰 ben uygulamaya göre 5+3 deyim henüz doktora gitmedim
birmeleginannesi_ Melikemrvvv 5+2 de gittim keseyi gördük bebek için iki hafta sonra dedi şuan 6+1 olduk çok heyecanlıyım ve tedirginim boş gebelikten bu şekilde ilerliyo suan benim hamilelik 🤭
ayanarta1 Melikemrvvv bende bugün 4+6 oldum salı günü gideceğim 5+2 oluyor o gün aslında geç gidecektim ama 7 ay önce kürtaj oldum düşük riski varsa erken haberim olsun diye erken gitmeye karar verdim inşallah herşey yolundadır. Bel ağrım bazen yoğun oluyor batmalarmda öyle haricinde bir belirtim yok
akkrn Melikemrvvv 4+2 yim daha beta takibim yapıldı. Çarşamba doktora gideceğim 4+5’ken. Bakalım ne yapacak ne diyecek biraz erken gibi ama 🙊
Melikemrvvv Ya hayırlı olsun🥰 bende keseyi görür müyüm bebeği görürmüyüm erkenden gitmeyeyim gibi gibi düşüncelerden dolayı 6 haftalıkken gitmeyi planlıyorum doğrumu yanlış mı bilmiyorum 🙈
Bambey Bende bugün 5+0 ım. Keseyi gördük 2 hafta sonra gel bebeği görelim dedi doktorum. Ama belim çok ağrıyor benim gibi olan var mı?
Melikemrvvv Bambey Canım benimde belim ve kasıklarımda ağrı var adet sancısı gibi başlamıştı sonra hamile olduğumu öğrendim sanki günden güne azalıyor gibi inşallah geçer🥹
Bambey Melikemrvvv mesela bugün de karnım çok ağrıyor. Korkudan sürekli yatıyorum sol kasığım sızım sızım sızlıyor
Melikemrvvv ayanarta1 nasıl bi batma hissi canım bende de bazen böyle alttan iğne batar gibi bi his oluyor