emirtimr1 Merhaba bugün iki idrar testim silik çıktı bir tane daha yaptım o daha belirgindi ardından akşam üzeri kan verdim ve beta hcg 14,76 çıktı hemşire 3 gün sonra tekrar vermeye gelmemi söyledi.sizce hamilemiyim yoksa bunu söylemek için çok mu erken?
_almirasmom emirtimr1 2gun sonra kan verılıyo 3 gün deıl canım pazartesi verdıysen Carsamba vercsksın
umrumdadegil emirtimr1 hamilesin canım tebrik ederim💜 sağlıklı bir gebelik olup olmadığını öğrenmek için beta artışını takip etmek gerekiyor ama bu yüzden tekrar vermen gerekir
Nazlican1994 emirtimr1 hayırlısı olsun gebesiniz 🥰 doktor iki gün sonra kan vermenizi artışı kontrol etmek için istemiştir ihmal etmeyin, gözünüz aydın 💞
BhrRzgr_06 emirtimr1 Bende ilk silik çizgi ardından beta HCG 11 di o şekilde öğrendim 2 günde bir aynı saatte tahlil verin değer iki katına çıkmış olursa sağlıklı bir gebelik diye yorumlanır biraz stresli oluyor yukselecekmi kese gozukcek mi kalbi atacakmi beklemek erken öğrenmek zor ama dua ediyorum sizin içinde inşallah kalbinizden geçen gerçekleşsin 💐
emirtimr1 _almirasmom evet 2 gün sonra 25 üstü 3 gün sonra 50 veya üstü olması gerek dedi çarşamba günü tekrsr gideceğim teşekkür ederim 🖤
Limonumsu Şu an için hamile görünüyorsun canım ama sağlıkla tutunup tutulmadığını öğrenmek için beta takibi yapman lazım 2 günde bir ve her beta birbirinin 2 katı civarı olması lazım hayırlısıyla nasip olsun inşallah
emirtimr1 Limonumsu çok teşekkür ederim iki gün sonra tekrar gideceğim hayırlı sonuçlar alırım inşallah 🥰
_merve11 Benim de İlk hamileliğim âdetimden bir gün geçti test silik çıktı kan verdim beta 18 çıktı birkaç gün sorna 148 çıktı