123459 Kızlar size sorum olacak ?? 5.gün embryosu 3 gün içinde tutunuyorsa kanda btcg ne zaman artmaya başlar kafam karışık tamda nasıl soracağımı bilemedim 7 aralık transfer günümdü ?
BusAl24 Merhaba. Geçen ay yani 10 kasımda transferim oldu 16 kasımda evde öğrendim ertesi gün kan testi verdim 205 gibi bi sonuç çıkmıştı. Yani 6. Günde de yaptırsam kanda çıkardı idrarda çıktığı için.
Naciyemutlu Gün lekelenmem oldu doktorum yerleşme kanamasıdır dedi bekle test yapma dedi.11. Gün yine lekelenmem oldu bu kez evde test yapma direkt kan ver dedi. 111 pozitif ile öğrenmiş oldum.açıkçası evde test yapmayı da istemedim sabrettim öyle kendimi hazırlamıştım en başta…stressiz bi şekilde günlerimi geçirmiştim.darısı size güzel haberler alın🌸benim 5. Gün embriyosuydu
BusAl24 123459 5. Gün sorduğunuz için ben cvp verdim. 3. Gün olsa o kadar erken çıkmaz zaten. Transfer günü sayılmıyor. Hayırlı sonuçlarınız olsun❤️
Yaprakdokumuseverr 123459 hayır transfer günü sayılmıyor. 53 çıkmıştı yani 4.gün de 20 ile öğrenirdim muhtemelen