2_erkekannesi Selam kizlar iki üç gündür kollarım da ellerim de uyuşmalar kemik ağrıları var anlamadım neden hamilelikle mi alakalı yoksa başka bir sorun mu yada ödem den kaynaklı mi yaşayan ve nedenini çözümünü bilen var mı 36 haftalık hamileyim bu arada :(
Skarakas 2_erkekannesi ahh bendr 36 dayım ve aynı uyuşmalar bende de öevcut özellikle ellerim çok şişiyor ve bu problemi gece çok daha yoğun hissediyorum
2_erkekannesi Skarakas Ayyy aynı sekilde gece çok zorlanıyorum normal bir şey bu durum o zman ödem den kaynakli :( bu haftaya kadar odemim hiç olmadı şu iki üç gündür ödem den perişan oldum nasıl geçecek hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun kemik içten ağrıyor ya beni bitiriyor resmen :(
Skarakas 2_erkekannesi ben ellerimi soğuk suyla yıkayınca rahatlıyorum biraz olsun 🤭 artık sona yaklaştıkça uykuda uyuyamayacağız ilk gebeliğimde böyleydi benim 🥺
Humeyraa23 Normal normal hepsi normal ve doğumdan sonra geçecek benm dr böle diyor hep magnezyum takviyesi bol su bol hareket dışında yapcak bişi yok diyor