Ceydadeniz1 Kızlar 5 haftadayım tam. Cuma günü ultrasonla bakılacak. 5haftalıkken gözükme şansı var mı kesenin bilginiz var mı? Bir de hcg hormonlarınız kaç , kaç haftalıksınız 😊😊
Ebrualp 5+4 günlüğüz bugün daha gorunmeyecegini dusundugumden doktora gitmedim 2 hafta sonra gitmeyi planlıyorum
Ceydadeniz1 Ebrualp doktor Cuma günü için randevu verdi bana, inşallah gözükür ama ben de pek sanmıyorum
Ebrualp Ceydadeniz1 ben ilk gebeligimde 6 haftalik ken görmüştü doktor. Herkesin bir olmuyor işte ama zaman geçmiyor insan bir an önce görmek istiyor
Bsrakzmn Ceydadeniz1 4000 küsür olması gerekiyor canım şimdi 13+4 üz erkek yüksek ihtimalle dedi doktorumuz rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin 🧿
Selindikci35 Ceydadeniz1 5+2 de vajinal ultrasonda keseyi gormustuk..7+0 da bebegi ve kalp atislarini..simdi 8+5 olduk..Acele etme cnm hemen goremezsende panik yapma..Cumaya gorursun Allahin izniyle
Rabia66 Ceydadeniz1 ben kac hafta olduğumu bilmiyorum adetim in gecmesinin 11 günüydü. 3945 cıktı. Adet gecikiminin 17.günü gördüm
ibrahimli Ceydadeniz1 Biz 14 haftalığız bizde 5 haftamızda gitdik evet göründü gide bilirsiniz görünüyor☺️