Zeliha66 Calasun insallah kötü bisey yoktur. Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin haftan faln cok iyi dua et bende o haftaları göreyim💜
Calasun Zeliha66 insallah gorursunuz haftamiz iyi ama doktorlarartik insan hasta olarak gotmuyor para tuzagi hersey 3 gunde 5 ci hastanem duzenli gittigim doktor erken dogum unitesi doktoru yok diye dogumu git baska yerde yap dedi kaldim biyle ortada 🙏🏻🙏🏻
Zeliha66 Calasun aynı durum bende de mevcut canım 34den önce dogarsa devlete gideceksin onlarda nere sevk ederlerse diyolar🤷♀️ iyice arastir hangi sehirde oturuyosun?
Calasun Zeliha66 istanbul sariyer bolgesi dun aksam devlete gittim belki iyi bir doktora denk geliriz diye ama allahim kimseyi dusurmasin bi insani dovmedikleri kaliyo terbiyesiz vicdansizlar😨😤
Zeliha66 Calasun özelde bile yapıyolarki devlete hayli hayli yapar. Haftanda iyi aslinda niye kabul etmiyo doktorun
Calasun Zeliha66 anlasam bir nedeni ni butun sikayet yollarina basvuruda bulunuyorum suan elimden ne geliyorsa yapicam ama hepsine cok sukur iyimisiz iki hafta daha bekleyebilirmisiz hatta gereksiz gerginlik stres yasattilar maddiyata hic girmiyorum bile😤
Zeliha66 Calasun bosver kasma kendini stres kasılmanı arttırır bebişin iyi olsun yeter. Insan tabi sinir oluyo. Ben 1 saatir doktoruma ulaşamıyorum aceba ameliyatta mı diye sordum yok odasinda diyolar teli açan yok. Sadece bi ilaç ismi sorucam
Calasun Zeliha66 allah kimseyi kimsenin eline dusurmesin 🙏🏻 Iyi insanlarla karsilastirsin insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah🙏🏻