1palyaco Nihalkrc benimde dilimde aft/pamukçuk oluştu ağız tatsızlığım var suyun tadı çok kötü geliyor bana. Dilimin öyle olması midemi de bulandırıyor . Yarım saat ayakta kalsam belim ağrıyor . Anlayacağın benimde zor geçiyor 🥹 senin neyin var?
Asyaeylul2816 Nihalkrc inşallah kızınız olur hayırlısıyla ama ağustostan önce kalmış olsaydınız kız ihtimali yüksekti
Asyaeylul2816 Almirolie erkek olma ihtimali yüksek ama kızda olabilir hemen hemen aynı ayda ikinizinde kanı yenilenmiş yumurtlama tarihinize göre hesaplarsam da kız ihtimaliniz yüksek🫣
Ayseeeminiss Benim :11.10.1996 Eşimin: 02.03.1997 Son adet 17 Ağustos sonra olmadım Bakalım ne çıkacak ,🤗
Nihalkrc 1palyaco yaa benimde dilim çıktı bişey yerken aciyodu Ben hiç bisey yiyemiyorum migdem bulanıyor Sadece ekmek yiyorum çok az 3kilo verdim
Nihalkrc Asyaeylul2816 Ben 15.03.1997 Eşim 30 Ağustos 1995 En son adet Eylül 23 de Ekim’de hamile kaldim
Ayseeeminiss Asyaeylul2816 en son adet olduğum tarihi yazdım yanlış değil demi doğru anladım yani .en son 17 Ağustos da oldum yani Eylül de hamile kaldim
Zeynep26-11 Asyaeylul2816 Baba ; 05.04.1995 Anne ; 23.10.1999 28 Mart son adet tarıhı Ben bıkıyorum cınsıyetımı bakalım doğru cıkıcakmı hesaplayın 😂
1palyaco Nihalkrc bende 1buçuk kiloya yakın verdim . Zaten zayıfım vermek hiç istemiyordum ama öyle olmuyormuş maalesef . İnşallah sağlıklı gebelik geçirip sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🌸