Lavinya_21 Bilmedigimden soruyom yapan varmı devlette. Doktor gerekli görünce mı yaptırıyor yoksa biz istesek yaparmı doktor. Bilgi verir misiniz kızlar
hulya_mry21 Lavinya_21 ben Ankara’da yaşıyorum burda yapılıyor hatta randevuyu bile kendileri verdi mutlaka gelin önemli diye😊
Lavinya_21 Asel53 hmm anladım cnm yani biz desek yonlendirir mi doktor yoksa gerek görmez miç ılk hamılegımde yapmadım şuan yapmak istiyorum
Lavinya_21 Sevvalll42 özelde fiyatı ne kadr. Şuan biraz sıkışıgız ve ben 21 haftalıgım bu haftalarda yapılıyor diye duymustum
Derinnmom Lavinya_21 ben 8.haftada gittim bana 22.haftaya randevu verdiler canım. Yaptım 35-40 dakika sürdü herşeyi de güzel güzel açıkladılar iyiydi yani
Lavinya_21 Derinnmom siz mi doktora dediniz yoksa doktor mu istedi detaylıyı cnm. Bide ben Diyarbakırdayım yaparlarmı bilmiyorum
Derinnmom Ahsennesli bende batmanda yaşıyorum eğitim araştırma hastanesinde yaptım ücretsiz. Hayır doktor kendisi kağıda tarih yazdı bu tarihte gel dedi
Sevvalll42 Lavinya_21 evet sen ilk önce devlete sor yer varsa orda yaptır yoksa özele sor fiyatları bilmiyorum canım çok pahalı değildir en pahalı 3 bin olsun yani
amayinedeiyiilerledim Lavinya_21 hastaneden hastaneye değişiyor. Yaşadığım şehirde yok. Sorarak bilgi alabilirsiniz.
Gul_se77 Evet hatta bugün devlet hastanesinde yaptirdim detaylı ultrasonu kadın dogumcudan randevu alıyorsun ve ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum diyorsun randevu veriyor 21. Haftaya gelmeden gitmen lazim
Tubatgn Lavinya_21 Gittiğiniz hastaneye sorun, 18 ile 24 hf arası yaptırmanız lazım Devlet yapıyor ama her devlet yapmıyor