Poncik77 5+5 im Progestan ilacı kullanıyorum bugün fakülteye oğlumu doktora götürdüm hep ayaktaydım omu sebep olmuştur yoksa tehlikeli mi oluyor tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye az bişi geldi şimdi 😞
Melikeky Poncik77 benimde aynı oldu canım ilk kahverengi oldu sonra kırmızıya dönd doktorum progestan igne vermişti onu kullandım çok şükür geçti hatta şimdi 7 haftalık geçen yine oldu yine igne kullandım yatıp dinlenmek gerekiyor ama ne mümkün çalışıyorum bende allahın izniyle bişey olmaz inşallah ama yine de doktora sorun belki ilaç vs. degiştirir
Elifttk Poncik77 11 haftada yoğun kanamam olmuştu kırmızı kan taze kan kahverengı ıcerıde bırıken kan demıstı doktorum ve kanamanın hıcbırı normal değil acıle gıdın ıstersenız
_almirasmom Poncik77 5+4 bende cumartesi gıttımde ıcerde kanama alanı oldunu soledı hatta kanama geldımı dedı hayır dedım sabah aksam 200 mg progestan al dedı ama hala kan leke yok persembe bırdaha baktırıcam kanama alanı ne olmus dınlenmenız lazım dicem ama bı cocuk daha varsa maalesef zor cunku ben de kızımı hep kucaklamak zorundayım ev ıslerı desen hep ayaktayız
OyaOzdmr Benimde o haftalarda gün boyu ayakta olduğum için lekelenmem olmuştu kahverengi hemen doktora gittim sorun yok dedi. Çok yorma kendini yat dinlen demişti. Ama yinede rahat etmek için git istersen yarın doktoruna herkeste aynı olmayabilir🙏🏻
Poncik77 Şuan saat itibari ile doktora mesaj atamıyorum yarın mesaj atacağım korktum çünkü kaç gündür lekelenmem vardı ama kahverengiydi şimdi normal kırmızı görünce korktum 😧
Elifttk Poncik77 Progestan başlandı kalp atışı ve keseye baktılar yatıs verıldı kan uyusmazsızlıgı olduğu ıcın ıgne yapıldı sonrasında taburcu oldum 4 hafta lekelenmeyle devam etti suan 20 haftalığım
Poncik77 _almirasmom evet bi oğlum var zor oluyor bugün de hep ayaktaydım inşallah kötü bir şey değildir Allah herkese bağışlasın yavrusunu
Poncik77 Elifttk kan uyuşmazlığı için doğum dan sonra vuruyorlar genelde şimdiden vurması neden gerekiyor ki acaba bendede var da o yüzden sordum
Elifttk Poncik77 kanamayı azaltsın diye vuruldu kanama alanım çok büyüktü düşük tehlıkem vardı 28 haftada vurulmuştum ılk gebelıgımde doğumdan sonra tekrar vurmuşlardı
Elifttk Poncik77 bnım kanamam çok yoğundu afedersınız altıma yaptım sandım bacaklarımdan akıyordu kı bır gün önce 2 tarama ıcın muayene olmuştum progestan yumuşak kapsül 200 den kullandım bır ay kanama alanım bıtınce ılacıda kestım
Poncik77 Elifttk benim ki leke şeklimde ağrım sızım da yok küçük tuvaletimi yapınca peçeteye geldi kahve gelirdi kırmızı oldu kırmızı olunca durum ciddi olabilir diye okumuştum bu sayfada korktum
Poncik77 Kızlar doktor vajinal kontrol etti içerde kanamam oluşmuş kan uyuşmazlığı iğnesi vurulucam istirahat et yat dinlen dedi düşme riski var dedi