Ozgesmsk Yes_mom0 Yes_mom0 her gn yapmadan önce 1 2 saat kadar sıvı alma bırde aynı saatte yapmaya calıs aksam 8 le 10 arası 1 le 5 arası gibi alırken öle yazıodu benm
Ozgesmsk Semrat senın adetinden ne kadar süre geçti ? Ya yumurtlaman yakın yada çatlama mı oldu acaba bırde 15 dk sonra yaptıkdan snra test cekıp atın
Ozgesmsk Semrat sen bu gunu degerlendr derim koyu cıkmıs bıraz pik yapma durumu var gbi yumurtlama tam olmasada
rumoss_ yumurtlama döneminde adet olacak gibi ağrı çekmek normal mi yoksa bebek tutunduğu için mi bu ağrı
Ozgesmsk rumoss_ oluyor vnm agrı adet olcakmıs gbı akıntın gelıo bıde benm vardı yumurtlama zamanı gectı smdı
Yes_mom0 Ozgesmsk benimde sabah 10 ile akşam 8 arası yaziyordu bende sıvı alımını 2 saat öncesinden kesiyorum♥️
Semrat Ozgesmsk canım benim bugün 10.gün 3 gün sürdü adetim bu ay az sürdü 6.gun teste başladım 5. testim böyle cıktı bugün
Ozgesmsk Ben hala adet olmadım bakalım bekliyorum valla içim içimi yiyor test yapmak için ama yarınıda bekliyorm diyorm bir yndan bir adet testim var çünkü gebelik ovulasyon var tek elımde cokca :) 😂
Ozgesmsk Kızlaar acil yardım ben dayanamadım yaptım test bi negatif görüorm bi hayalden çizgi görüyorum allah aşkına bide siz bakın 🥺
_Mother_ Ozgesmsk canım umut vermek gibi olmasın ama görünüyor sanki yarın sabah erken gebelik testi ile dene kaç gün var bide adetine
Zynp12 Ozgesmsk evet var gibi görüyorum bende yarın başka bir test deneyin yada kan verin netlessin 🤲
Semrat Ozgesmsk canım ilk 10 dk içinde ciktysa bende çizgiyi gördüm kız inslh vardır bi kan ver bence yarın acilde flan kaç gün geçti canım
Ozgesmsk Zynp12 yarın da adet olmazsam bir daha denerim ben hayal gibi geliyor bana gerçekten umutlanmak istemyiorum 🫣
_Mother_ Ozgesmsk o zaman daha çok minik sen direk git kan ver yarın en iyisi 😂😂 benimde yumurtlama üzerinden yarın 10. Gün olacak test için erken ama sabırsızım