Yes_mom0 Ozgesmsk ben abla demeyi sevdim ya 🤣öyle olsun abla diyeyim bende çok sevindim sizleri tanıdığıma ♥️🤭
Semrat Yes_mom0 canım hala yumurtlama değil ama sen bu Günü degerlendir yinede bence kaçıncı gün bugün senin ilk adet gününden bu tarafa
Ozgesmsk Yes_mom0 yumurtlama degıl ama degerlendır kuzum sen devam su ılkı cok koyu vıkmıs yymurtlama gbı sen bı deftere yapıstır bunları tek tek tarıh yaz yanına
Semrat Ozgesmsk demi daha öncde demistim acaba o ilk testi yapmdan yumurtlma oldumu inslh olmamstr devam sonuna.kadar canım
Yes_mom0 Ozgesmsk ayreten tarih tutuyorum çubukların yanında günleri yazıyor ilk günkü test fazla idrardan bozulmus öyle dedi bana minnakkurabiyeler deki abla
Ozgesmsk Ozgesmsk herhangi bi kişisel bilgi gözükmüyor burası gbi sen ne yazar ne resm koyarsan o kdr no flan gözükmüo ama wp gibi knsma yeri anlık yazıp resm atıp ses kaydı atablıosn oyun grupları işin genelde yazısma programı olarak kullanılıo
Semrat Ozgesmsk güzelmiş canım olablr ama benim.hafiza dolu şuan hiç bsey indremyrm 😬 siz acarsanz bende indrnce yazarım size
Semrat Ozgesmsk kız bende indrdim ama nasıl bulunur diğer kızlarda indirsin ekleyelim uygulma sildim başka indrdim 😁
Bebh @Semrat @Yes_mom0 @Ozgesmsk canımlar sizleri tanıdıgıma cok mutlu oldum Dediğiniz uygulamayı yapalım cok güzel olur 😍nasıl oluyor? Flo DİE uygulamam var oma göre 5 günüm kalmıs adetime 😐
Semrat Bebh bende çok mutlu oldum canım sizleri tanıdığıma aynen çok güzel.olur 😍 kız 5 gün varmış negatif çıkma ihtimalde yüksek varsa canım sen yine o zaman adetne kadar bir iki defa daha tekrarla testi nolur nolmaz