ornkav Ultra erken gebelik testi aldım ve ilişkiden 5gün sonraya kadar gebeliği saptayabiliyor. Sonuç negatif çıktı ama hata payı yoktur değil mi?
NovaVina_ ornkav beni ultra erken teatim sabah silik cizgi gosterdi. Baska marka ile yaptim aksam hic gostermedi. Bat yarin. Ovulasyon gununuzu biliyorsaniz 14. Gunde deneyin
Myworlddd ornkav ilk hamileliğimde 5mayısda test yaptım negatif ti sabah gittim beta verdim 4.74 çıkmıştı
ornkav umrumdadegil 2 hafta var😀 ve zaten bebeğim var çocuk istemiyorum 😀 korunduğum halde olduysa vah halime
umrumdadegil ornkav kız çıkmaz 2 hafta varsa çok erken zaten kanda bile çıkmaz varsa da 😂 öyle bir şüphen varsa yine erken gebelik testiyle en erken 4 5 gün kala dene
ornkav umrumdadegil 2 gün önce zehirlendim galiba kustum hala midem bulanıyor 😀 zehirlenmeden olabilirde ne bilim ya
Gul_se77 ornkav bu arada mide bulantisi gebeligin 7. Haftasından sonra başlıyor daha çok yeniyse başlamaz belirti sadece kasık agrisi olur
Gul_se77 Bende senin gibi iliskiden 5 gün sonra denemiştim negatif çıkmıştı oysaki hamileymisim adetim 1gun gecikti tekrar test yaptım pozitif olmuştu Cok erken 5gün