gulayyy-00 Arkadaşlar silik çizgi olan test ilk yaptığım. Negatif olan ise ikinci yaptığım. Aralarında 3 saat var. Regle 6 gün var. Hamile miyim değil miyim böyle bir şey yaşayan oldu mu 😥🥺
Melikecskn2303 gulayyy-00 hemen umutlanmayın bekleyin inşallah doğru zamanda hayırla gelir inşallah 🌺
zeynozey gulayyy-00 üsttekijde hayalet çizgi var. Kenarlardan açıp içindeki çubuğu çıkartın daha net görünür
Ayseufuk Ben adetimden 5 gün önce yaptığımda belli belirsiz silik çizgi çıkmıştı yok diye düşünüyordum bir kaç saat sonra çubuğa baktığımda baya belirgin bir çizgi olmuştu kuruyunca şuan 40+2 haftalık hamileyim
Gmzesr gulayyy-00 ben yaşadım canım geçen ay adetim 1 gün gecikti yaptım silik çizgi ikinci gün tekrar yaptım negatif ve Akşamına adet oldum
gulayyy-00 Kızlar şimdi farkettim goguslerimin ucu çıkmış hiç cikmazdiii çok şaşırdım şimdi görünce bu gebelik belirtisi mi??
YldrmNUR gulayyy-00 ben böyle öğrendiğimde beta 49du. Yani hamile olma ihtimalin var. Yarın gidip kan ver en iyisi
ReyhanSezer gulayyy-00 Bem erken gebelik testi yaptığım zaman bu şekildeydi iki üç gün sonra tekrar yaptım belirgindi beta testi 271 çıkmıştı. İki üç gün sonra testi tekrarla bence