NewbieMommy Kızlar göğüsün koyu kısmı bildiğiniz pul pul dökülüyor ve çok kuru atletimi bi kaldırıyorum yerler hep kahverengi küçük küçük deriler. Gebeliğin getirdiği bir şey mi bu? 29.haftadayım yaklaşık 2 haftadır böyle
isum NewbieMommy benimde öyleydi, karnımı yağlarken göğüslerimi de yağlamaya ve kremlemeye başladım geçti
Yigit_Yagiz_Moms NewbieMommy mutlaka şimdiden göğüs kremi kullanın. Göğsünüz gebeliğe bağlı olarak koyulaşmış ve sertleşmiş. Eğer krem kullanmazsanız emzirirken çok zorluk çekersiniz o sert kabuk soyulana kadar göğsünüz yara olur kanar. İlk gebeliğimde başıma geldi şimdi tecrübeliyim göğüs kremini erken kullanmaya başladım
NewbieMommy isum Yigit_Yagiz_Moms Ay aslında nipple balm kullanıyorum ama sadece duştan sonra sürüyordum. Sürerken bile o kuruluk elime gelince içim kalkıyor dokunmak istemiyorum resmen ama hergün kullanayım artık tesekkür ederim 🌸
Nesfur41 NewbieMommy Valla emzirirken ağzınıza edilir ya göğüs kremi al kullanmaya başla beslensin ya da kakao yağı al kullanmaya başla şimdiden düzenli nemlensin beslensin korkutmak istemem ama çok kötü oluyor bildiğiniz parçalanıyor ouuuuwwwwww çok acıyırrrr sonra 🤯🤯🤯