Yasmin41 Merhaba kızlar 8 haftalık hamileyim 2 haftadır birşey yiyemiyorum 7/24 mide bulantısı yataktan kalkamıyorum tek tük şeyler yiyebiliyorm zar zor ilaçlarla duruyorum bir kez serum takıldı tekrar taktıracağım bu gidişle..Böyle ağır geçiren var mı ne zaman hafifledi ya da kaçıncı haftanızda bitti bulantılarınız ??
Berkaytuana Yasmin41 canım ben şu an 15+2 yim mide bulantısı 7/ 9 haftalar arasında yaşadım herkese göre değişen bişey bu bildiğim kadarıyla
Sabina03 Yasmin41 Benimde mide bulantılarım vardı 10.haftamda azaldı şuan 12.haftamdayım hiç yok diyebilirim
Yasmin41 Berkaytuana aynen tabii kişiye göre değişiyor ben yine de bir umut fikir alayım dedm canım meraktan
Sofita Yasmin41 benim 21. Haftada falan baya azaldi. 25. Haftadayim cok nadir yani haftada ve ya 10 gunde oyle hafif bulaniyor. Gecti sayilir, tiksindigim seyleri de yemeye basladim
Merve201119 Yasmin41 canım ilk gebeliğimde hiç yaşamadım ikincide 6 da başladı 25 te bitti bu üçüncü bundada 8 de başladı 13 de bitti
Merveilleux Yasmin41 ilk 3 ay yani 12 hafta çok yoğun bulantı yaşadım. Sonra biraz seyreldi. Şuanda 14+6 yım çok nadirde olursa oluyor. Özellikle sabahları. Ama kişiden kişiye göre değişkenlik gösteren birşey bulantı.
Gmzgamze 6 haftada basladi suan 15 haftamdayim hala kusmalar ve bulantilar devam ediyor . Hic gecmicek gibi geliyor artik yoruldugumu hissediyorum bulantilardan ilacta fayda etmiyor kizlar.
Senbibak Yasmin41 benim hiç olmadı gibi sadece 6-7. Haftamda 1-2 kere kustum suan 9. Haftam bulantı olmasından korkuyorum başlar mı bu haftadan sonra ki
Yasmin41 Filizismail doktorun ilaç verdi mi canım ben ilaçla zor duruyorum bebeğim için çok üzülüyorum yiyip içemediğim için 😔
Yasmin41 Berkaytuana evet canım inşallah hem mide bulantısı hem mide ağrısı sürekli yataktan çıkamıyorum oturamıyırum bile zaten hep tok gibi midem de bişey istemiyor aşırı iştahsızlık yemek için yemeğe çalışıyorum