Ogretmenaannee myprincessgirl 33+1 2020gram daha fazla ne yiyebilirim bilmiyorum😔 Çok dikkat ediyorum özellikle tüm gün bebeğe kilo yapacak şeyler yiyorum ama…
myprincessgirl Ogretmenaannee bende aynı gerçekten ama burdaki yazılan kiloları görünce ben beslenmiyorum heralde diyorum
Zepeliz Seymanurbozdag12 bende bugun gittim aynı cümleyi doktorum banada söyledi, 35+1 2426 kilosu boy 46 mınyon dedi banada 😞
Seymanurbozdag12 Zepeliz Bi sıkıntı olmaz herhalde anne baba minyonsa bebek de minyon olabilirmiş sağlıkla al inşallah kucağına
Zepeliz Seymanurbozdag12 1.78 benim boy eşimin 1.80 o yüzden çok şaşkınım hayatımda mınyon lafını duymadım bile , sizinde mınyon yazdıgınızı görünce yazayım dedim
myprincessgirl Zepeliz amin sağlıklı olsunlarda son haftalarda çok kilo alıyorlar daha alır inşallah 😍
Ayseeegull Bende 33te gittim 2460 dedi 34+1 de de başka doktor 2 buçuk civarı dedi. O civarlarda yani şuan
mkrgln myprincessgirl erkek 🎈 cuma günü gidicem 36. Haftamın sonu oluyo ozaman nasıl çıkıcak bakalım baya iri demişti bu beni normal doğumdan uzaklaştırmaz umarım 🥹