Bbsozlm Esrashshshssh rabbim sağlıkla hayırlı haberini almayı nasip etsin inşallah pozitif olmaya çalış canım. bende aşılama tedavisine başlayacağım bu ayda olmazsa nasıl bir süreç oluyor acaba
DilekArminB Esrashshshssh birşey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama hamile olan kadınların sancısı geldiği vakit çocuk isteyen kişinin adını verip Allahım bu sancıları ( kişinin ismi ) o kulunada nasip et deyince o dua kabul oluyormuş bilgisi yada fikri olan
Fatmadali Esrashshshssh ilkini de yakın zamanda birlikte olmuştuk bu ay inşallah hayırlı haberler alırız 🙏🏼🥰
DilekArminB Ebru3457 Benide görümcem aradı onun etlisinin olmuyormuş böyle bir ricada bulununca aklıma gelirse elbette söylerim dedim aramızda hamile olup o sıra aklına gelecek olanlar bekli birbirine yardımcı olur diye düşünüp söyledim
Esrashshshssh Fatmadali aa eve hatırladım sizi inşallah ya ben aslında çok da umutlu yapmıyorum ama nasip🤲🏻
Fatmadali Esrashshshssh ben başlayamadım aksi gibi adetim gecikti test yaptırdım oda negatif bekliyorum öyle 😔 ama bende sırf usulen olcam ilacı bile kullanmayı düşünmüyorum yani
Aabbccc Esrashshshssh evet valla bende seni arıyordum canm görünce hemen yazdım zaten ben maalesef zaten 2.asilamam tutmadı şuan tüp bebek tedavisine başladım 😏
Yes_mom0 Esrashshshssh rabbim gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin hadi inş hayırlı haberlerini bekliyoruz bol bol dua edecem sana cnm 🤲♥️
Fatmadali Aabbccc evet aynen yakın zamanda yapmıştık bende hatırlıyorum sizi ama maalesef tutmadı ya bu ay yeniden olcam inşallah adeti bekliyorum
Aabbccc Fatmadali aynen canım benimde tutmadı 2.si tüp bebek başladım bende hayırlısı olur inşallah canım tutar