Meliisssaaaa123 Selam kızlar 1 saat önce sarımsı sümük gibi bişey geldi az önce de kahverengi geldi ve ara ara sarımsı gelmeye devam ediyor kıvamı koyu baya sabah sezaryen olacağım zaten bir risk arz etmiyor değil mi 😅 🥹❤️
Mia0121 Meliisssaaaa123 soruna karşı bi tecrübem yok malesef 🙄 bende sezeryan istiyorum ama kaçıncı haftanız acaba
esra_demiribis0309 Meliisssaaaa123 bende kendim için bi soru sorabilir miyim benim de akıntım sarımsı bazen de beraak beyaz normal mi 18 haftalık hamileyim
umran43 Meliisssaaaa123 etmiyor cumartesi nişan geldi gitmedim bugün agrım wardı bişey olur diye doktora gttim yarın sezeryana alacak ama suyunuz gelirse hiç beklemeyin
Meliisssaaaa123 esra_demiribis0309 akıntıya normal diyorlar nişan gelmesi sümük gibi koyu oluyor kıvamı baya ❤️
Hilallss esra_demiribis0309 benimde akıntım oluyordu hamilelik boyunca oldu şimdi 37yim yoğun geliyor
esra_demiribis0309 Meliisssaaaa123 nadir oluyor ve beyaz oluyor ic camasirimda gördüğüm akıntı sarıya çalan bir şey nişan ilk defa duydum sümük gibi bisey olan heralde