YuvarlanamayanPaanda Bir anda başlayan şiddetli bel ve sol kalça agrısı pelvis kemiği agırısı ve bulantı halim kalmadı yaşayan varmı hastaneye gitme istemiyorum
Belginylmz YuvarlanamayanPaanda bnde ne ararsan War 37 haftakigim kalça ağrısı bel ağrısı karın ağrısı yokluyor geçiyor 🤣
naneliseker_ YuvarlanamayanPaanda arada oluyor kuzum, geçmiş olsunnnn. Ama seni artık rahatsız edici bir boyutta ise doktoruna gidebilirsin. Magnezyum veya başka birsey verir.
Ankara-58 YuvarlanamayanPaanda geceleri kalça agrisi sag yatsam sag kalcam sola yatsam sol kalcam kafa agrisi halsizlik tansiyon inip çıkması bebek hareketlerini sert karnım arada sertleşiyo
YuvarlanamayanPaanda naneliseker_ magnezyum verdi askm da pek bi etkisini göremedim içtiğim halde yaşıyorum ya hamilelik arası kısa agır geliuor artık
bademommss__ YuvarlanamayanPaanda bacak ağrısı pelvik ağrı mide yanması uyku hali ama uyuyamamaaa dogursam da rahatlasam diyorum😅
YuvarlanamayanPaanda bademommss__ anam bacım çıkınca daha beter uyuyamayacagoz bunu bile bile doğsun istiyorum
Remziye-karahan 35 teyim bende ama sadece bebek sertleşince verdiği bi rahatsızlık var uyku problemi onun haricinde bi problem yok bizde
yarencaliskan YuvarlanamayanPaanda saydıklarının hepsi mevcut ağrılar için magnezyum iç dedi doktorum
Smyye0303 YuvarlanamayanPaanda bence git acile falan bı baksınlar nstde sancin falan varmı diye canim benim kaburga ağrısı falan oluyo geçiyor öyle şiddetli ağrılarım uok olmadı yanj 33+1 haftalık biz
YuvarlanamayanPaanda Smyye0303 perşembe kontorl var onu beklemek istiyorum bir yandanda gidesim var sıcak duş aldım rahatladım biraz bakalım
dolunay__ YuvarlanamayanPaanda vallahi bu hamileliğim bitirdi beni tabi allah beterinden saklasın kanam bir tarafdan ağrı yürüyemiyorum karin sertleşiyor
YuvarlanamayanPaanda dolunay__ aynı valla dedim son olsun yeter dayanamıyorum artık yazik benimkide acıdı diyo bidaha çocuk yapmayalıö yeter 3 . Bebe zaten
Melike9000 Kaşıntı yaşayan varmı vücutta birşey çıkmadı uyuz değil bence ama çok kaşmıyorum son 1 aydır 35 haftalığım bu arada 🤦🏻♀️karaciğerdede birşey çıkmadı
Zepeliz Melike9000 akşamlar ı özellikle maf hâldeyim benı en çok zorlayan bu süreçte kaşıntı oldu, kızarıklık vs hıc bısey yok iğne batması kaşıntı çok zorladı