gamze6606 İlk gebeliğim ve hâliyle çok bir bilgim yok birkaç parça aldım henüz, aldıklarımı da karışık aldım 0-3 ve 3-6 ay. En çok ne almalıyım kaç aylık almalıyım kaç adet yeterli olur bana biraz yardımcı olur musunuz?
Anonimkup gamze6606 bende merak ediyorum. Herkes az al hemen büyüyorlar diyor ama sanki aldıklarım da yetmeyecek gibi hissediyorum herkes bir dünya şey almış
Madenmi gamze6606 Ben ilk çocuğumda 5 adet 0-3 5 li takım aldım kalanı 3-6 6-9 gayet yeterli oldu en çok kullanılan zıbın bol al tavsiyem 🙂
Adenala gamze6606 Hangi ayda doğum benim mayısta mesela hastane çıkışlarını uzun kollu aldım yaşadığım yer serin oluyor diye sonra 0-3 aylık yazlık aldım takımlar tulumlar vs 6-9 aylık ta uzun kollu takımlar alacağım Kısa / uzun kollu zıbınlar Yazın Müslin örtüler güzel oluyor Hastaneden çıkarken üzerine ince battaniye alacağım
Anneadayiii__ gamze6606 yenidoğan az al çabuk büyüyorlar 0-3 ay 3-6 ay zıbınlardan al 5 6 tane çıtçıtlı zıbınlardan al bi de alt üst takım al pijama gibi hastane çıkışı al 2 tane
gamze6606 Adenala Adenala benimki de mayısa denk geliyor Allah’ın izniyle, 19+4 teyiz. Tulum ve hastane çıkışı kaç tane aldınız?
Adenala gamze6606 Hastane çıkışı 3 tane aldım ( normal takım halinde aldım büyük set halinde almadım ) Müslin battaniye Müslin ağız mendili 5 li tulum aldım kısa kollu