Seyma10 Nurmerve1 sen ne hissediyosun , ben başından beri kız hissediyodum kızım olucak annenin hissi önemli bence
Esra_yldz Nurmerve1 Bende 9. Haftadaym çok merak ediyorum bazıları kesenin şeklinden bile tahmin ediliyorlar 🤩
Myrtle Nurmerve1 yuvarlak kese kiz fasulye erkek yorumlarini gormustum. Benim yuvarlakti ve degismezse kiz :)
Nurmerve1 Seyma10 yaa aslında bir şey hissetmiyorum bir oğlum var haliyle bir dekızım olsun istiyorum önemli olan sağlıklı olması tabi ama insanoğlu istiyor işte 😀
1prensesannesi__ Nurmerve1 bildirimlere baktigin yerde resim yükle var oraya resim yukluyosun sonra linki buraya yapistirip paylasiyosun 😁
Nurmerve1 Myrtle evet okudum onu ama benim oğlum da kese ilk hafta da yuvarlaktı sonra fasulyeye döndü bu hamileliğim de ilk önce fasülye gibiydi şimdi yuvarlak 😀
Spgrr Nurmerve1 bana doktor bi tahminde bulunmuştu ramziye göre ve bugun yanıldığını öğrendik nub teorisi ramzi çin takvimi hepsi kız diyordu oğlum olacak inşallah 🙏🏻
Spgrr Nurmerve1 Amin sağol girl boy annesu kullanıcı adında biri var bilmisti benim cinsiyeti hep erkek dedi doktor kız dediğinde bile erkek dedi ve erkek bi ona sor istersen ama oda 10. Haftadan sonra yorumda bulunuyor diye biliyorum