pera_ 27-1 haftalığız 28 haftamda gireceğim kontrole ama inanılmaz bir acı oluyor bu ara sıkça karnımın sadece sağ tarafı taş gibi olup ağrı giriyor kasılmamı kranp mı bilemiyorum ama bir an canımı alıyor acaba acil doktor görmesi gereken birşeymidir
mavideniz6 pera_ o kasılma oluyor bebek toplanıyor bir yere , eğer düzenli değilse yalancı kasılma oluyor sürekli yaşarım ☺️
Hopefulmom pera_ bol bol su için buna benzer şikayetle doktora gittim bol su tüket dedi ama içiniz rahat etsin isterseniz doktorunuza görünün size magnezyum takviyesi de verir bu kasılmalar azalır o zaman
mavideniz6 pera_ benim günde 7-8 kere olduğu olmuştu.Yorgunluktan da oluyor magnezyum kullanırsanız daha rahat edersiniz
pera_ Hopefulmom magnezyum içemiyorum hap içemiyorum benimde sorunun bu ya teşekkür ederim bir hafta daha beklerim
likesah pera_ magnezyumun efervesan tablet seklinde olani var magnorm ben de onu kullaniyorum saglik ocaklari da yaziyor. Magnezyum o kasilmalara bayagi iyi geliyor. Soda da icebilirsiniz.
pera_ Hopefulmom toz hali varmı bilmiyorum hap olarak verdi doktorum tozunu da söylemedi ne kan ilaci ne magnezyum içemiyorum hala
Hopefulmom pera_ hem magnezyumun hemde kan ilacının toz hali var suya karıştırılıp içiliyor kan ilacı fertamir kullandım. Magnezyum ilacı olarak magnorm kullandım bunları doktorunuza sorun kullanın