Esra_annee Biz 12+4 günlük olduk ama bende aşırı göğüs hassasiyeti oldu öyle acıyor sızlıyor ki duramıyorum sızısından acısından bu hafta başladı önceden bu kadar değildi bu durum normal mi acaba 🤔 bugün okulda ki bir öğretmen arkadaş doktora git bu durum normal değil dedi benim gibi yaşayan var mı arkadaşlar
Naz14 Esra_annee biz 10+4 olduk ve benimde çok hassas hatta bazen gece ağrısına kalkıyorum dokunamıyorum umarım uzun sürmez 🤨🤨
Aysebkr1258 Esra_annee bende 12+4 üm 😊 göğüsler hamilelikte çok hassaslaşıyor bu gayet normal bazen benimde dayanılmıcak hal alıyor oda canım bişey isteyip yiyemediğim zaman belki seninde böyle olmuş olabilir 🤷♀️
AcemiAnneee Esra_annee canım ben 20.haftamdayım benımde oyleydı gecıyo bazen sonra yıne oluyo normal yanı gebelıkte salgılanan hormonlardan dolayı aşırı hassasiyet göstermen
Myhoney Duramayacak kdr hassaslasmadı benim,ama yüzüstü yatamasdım mesela,hızlıca dokunamazdım.dokununca sızlardı okdr.ama dayanamayacak kdr demişsin o ayrı bi durum
Esra_annee Myhoney benim ayakta dahi yürürken acıyor, yataktan yatamıyorum, yorgan dahi dokunsa canım çekiliyor sanki
Aysebkr1258 Esra_annee olabilir belkide kayın validem demişti babada gerçekten fark ettim sonda ondan oluyor
Zeynepsyhnn Aysebkr1258 Aşırı derecede zorlanıyorum uykusuzum dikişlerim zorluyor yani herşey o kadar zorluyor ki yere yıkılmak istiyorum bazen
Esra_annee AcemiAnneee çok canım yanıyor yaaaa evde bazen tamamen açık geziyorum eşim olmayınca o kadar yanıyor canım