Elfibrhm2609 YamacDemirinAnnesi o narı yiyorum acaba elimi yüzüme değdirdim mi diye düşünüyorum 🤷♀️ hani öyle olursa bebek de leke doğum izi felan mı kalır diyorlar çok merak ediyorum 😀 şüphedeyim kendim de 😀💕❤
Elfibrhm2609 Drngrkm benim de canım istiyordu pazar da gördüm geri iştah istek gitti gözüm doydu gakiba 😀😀😀
OzlEmrah Drngrkm Aynen benim de çilek bende dayanamıyorum alıp yiyorum😂😂 ve erik çekiyor erik çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. 35 lira ya 4 tane satılıyor ama hiç istediğim erik gibi değil tadı kötü 😂😂
KaanGzdeNurKanan Elfibrhm2609 valla ben 38 haftalık hamileyim, nar çıktığından beri kilolarca ayıklayıp,yemişimdir 😄 inşallah öyle bir şey mümkün değildir 😊
Yavrukusum Elfibrhm2609 ayy ben hergun iki tane nar yiyorum ve hiç yüzüme karnıma dokundum hatırlamıyorum inşallah batıldır bu tür şeyler 😣
YamacDemirinAnnesi Elfibrhm2609 hiç duymadım öyle bir şey ben ayıklıyorum dolaba atıyorum günlük yiyorum 😂🤣🙈
muhasebecianne her meyveden bol bol yiyorum ama hamileliğim boyunca hic yemediğim kadar ayva ve yesil elma yedim 😌😊
Elfibrhm2609 muhasebecianne ben limon yedim baştan beri hep dildim dildim 😀 kısa da gelince kivi vazgecilmezim oldu hepsinden de yiyorum tabi ki ama kivinin yeri ayrı 🥝😉
NALIN Ilk etaplarda sadece kiraaazzz sonra naaarrr eşimden nar istediğim zaman askiiiimmmm bana bussuru nar al demişim 😂😂😂😂 şimdi ise mandalina 😍
mervec Hurma meyvesi ve elma😀 birde işin kötü yanı karstayim burada meyve sebze kolay bulunmuyor napcaksam😀
AyseSapmaz Greyfurt istedim yedim de ama doktor çok önermiyorum deyince eşim bir daha almadi😂 iki gündür de çilekli olan varsa yiyorum😂🍓
mervec AyseSapmaz canım greyfurt neden önermiyormuş bilgin vae mi bende gribim tam da greyfurt yiyecektim
Elfibrhm2609 KaanGzdeNurKanan Bende bilmiyorum vallahi inşallah yoktur öyle birşey 😀😀Varsa da bahtımıza şansımıza mi diyelim artık 💕❤🙈