momofmychildren Kızlar en son 29 Kasım’da doktora gittim 3 hafta sonra gel kalp atışına bakarız dediler kese göründü ama minicikti O zaman tahmini 5 haftalık dedi 8.haftada kesin kalp atışı duyulur mu? Bebek oluşmaya başlamış mıdır?
Merve1414 momofmychildren duyulur 6_7 arasında gitsende duyarsın ben 5 haftalık gittiğimde duyamamistik 6 içinde gittim 7 ye bı kaç gün varken duyulmustu
momofmychildren FatmAli0163 tekrar arka arkaya randevu almak istemedim özele gidiyorum o yüzden haftaya gideceğim kesin duyulur ama değil mi
FatmAli0163 momofmychildren kişiden kişiye değişir mi bilmiyor ama 6 hafta 2 gün falandı duyduğumuzda kesin diyemem riske atma istersen 7 hafta gbi git
FatmAli0163 momofmychildren zaten randevu alsan bile 10 gün sonra ücretsiz kontrol olmuyr mu sıkıntı olmaz duyulmasa bile
Merve1414 momofmychildren ben duydum kişiden kişiye değişir 5 haftalık çok düşük sesle duyanlarda var 8_9 gibi bekleyip duyanda
momofmychildren Tubiku bilmiyorum ki 20 Ekim’de kürtaj oldum 28 Kasım’da hamile olduğumu öğrendim kese göründü yaklaşık 5 haftalık dedi
Hayal23455 momofmychildren neyden dolayı kürtaj olmuştunuz ? Benimde ilk gebeliğim boş gebelik oldu da acaba sizinde mi öyle merak ettim:( tekrar hamile kalıp yine böyle olursam diye korkuyorum
momofmychildren FatmAli0163 gittiğim hastenede 10 gün ama duyulmayabilir dedi doktorum strese girdim o yüzden beklemek istedim
FatmAli0163 momofmychildren genelde 6 hafta ve sonrasında duyuluyor 8 de gidersen kalp atışı çoktan oluşmuş olur bence
susaMom_ momofmychildren 8. Haftada kesin duyarsın ama bazı geç döllenmede 9. Haftaya kadar beklenebilir ama bence gitsen duyarsın sen canım
rabisskocc momofmychildren evet kesin duyulur 6-7 gibi de duyulur isterseniz 7. Haftanızın sonlarına denk getirin ona göre vajinal ultrason ile bakılır bebeğinize kalp atışı için