Egyildizz Kızlar nst baglandim bugün sancı çıkmadı 37. Haftaya yarın giriyorum doğum pozisyonu almis durumda dedi doktor ama acayip ağrılar kasılmalar var akşamları daha da artıyor sizin nasil
Zhrarhn Her gece doğurcam sanıyorum. Düzenli sancılarım giriyor ama artmıyor. Kızım pek şakacı çıktı 😂
KARdelen88 Zhrarhn benimde suyum geliyor az az ama doktora gidiyorum bir sıkıntı yok diyor canim sancida var 2 kere aynı durum oldu 36. Haftada bir 37. Haftada bir
fatimaaaakrc Ben bu gün üç kez nst ye girdim ilk ikisinde uyuyordu üçüncüde sancı 35 dedi o an hiç sancım olmadığı halde… Akşamları çok oluyor sancı kaç olursa doğum sancısı oluyor
Liv3652 fatimaaaakrc en az 3-4 defa 40-50 üzerinde kasılmalarınız var sa bunlar gerçek doğum sancıları diye geçiyor
KARdelen88 Egyildizz Peki neden böyle bekletiyolar acaba ilk defa görüyorum ilkinde direk aldılar doğuma
63-0-4-ma Ben ilkkez bugün nstye bağlandım 32.haftamdayim80/50yaziyor sancı var demek mi oluyor doktor sorun yok dedi amaben de sormadim sanci gorunuyor mu diye
Zhrarhn Egyildizz tam uyuyacağım ya mesaneye baskı ya sancı ya bel ağrısı. Uyku diye bir şey kalmadı 💆🏻♀️
Egyildizz Zhrarhn benim bunlar bide.horlama.sesi eşimin uykusuzluga şimdiden alistiriyorum kendimi bebek olunca hiç uyuyamayacakmisim