Ben nehir hocanın takipli gebesiyim, şuan muayene ücreti 1000 TL ben 27+3 haftaligim ve gebe kaldigimdan beri rendevusuz gidiyorum sabah 9 gibi kayıt actiriyorum erkenden çok beklemiyorum hoş beklesem bile önemli değil ayda bir kere gidiyorum zaten onda da bir günümü ayirabilirim bebis için nehir hocada işinin çok ehlidir o yüzden değer beklemeye ☺️ nehir hanım öyle mıç mıç bir doktor değildir o beklentiyle giderseniz soğuk bulursunuz muayeneleri gayet uzun, öğlen arasına çıkmadan yemek yemeden hasta baktigini bilirim o kadar bağlı işine. Çok rahattır sizi gereksiz strese sokmaz dogalci bir doktor gereksiz müdahalede bulunmaz. Ben anlaşmalı doulasi ile ikinci gebeliğimde birlikteydim dogum eğitimi de aldım malesef kaybettiğimiz için nasip olmadı.. bu gebeliğimde doğum haftam gelince anlasicam insallah Gülsüm hanım ile 10 bin onun ücreti de. Ben gitmenizi tavsiye ederim zamanla birbirinizi tanıdıkça zaten nehir hanımdan vazgecemezsiniz gülüm hoşgeldin diye alır bebeğe bakarken annemmm diye sever ama bunlar ilk muayenede olmaz tabiki zamanla takipli gebesi oldugunuz zaman o samimiyet oluşuyor ☺️