bbaby44 AnnesininBaliii07 ben ilk dozu yaptim ozel hastanedeki doktor 2. Doz icin biz onermiyoruz saglik bakanligi istyor aile hekiminle gorusup karar ver dedi 2. Doz icin bilemiyorum artik
ozgekader AnnesininBaliii07 bence çok önemli ben ilk aşımı 18 haftalıkken yaptırdım birde ocakta yaptırıcam (tetanoz aşısı oldukça önemlidir. Yenidoğanda görülebilecek enfeksiyonları azaltmak ve aşılama ile antikorların anneden bebeğe geçmesini sağlamak açısından önemlidir) internet üzerinden de araştırdım Bence önemli tabiki tercihen yaptırmayan çok kişi var 😊🌸
merii10 30 haftanin sonuna geldim bnde hala yaptrmadm riskli gebeliğim olduğu için doktr erkn haftada gerk yok bir doz yaptrsan yeter dedi yarın yaptırmayı dusunuyrm erkn doğumu tetikler diye korkuyrm ve hala çok kararsızım
merii10 AnnesininBaliii07 acaba ozellkle sezeryanda bı sorun oluşturmaz mi amelythane steril olsada ne kdr güvenilirdir ki
Sleppy Ben daha yaptır madım sağlık ocağımın hemşiresi 6 aylık olana kadar yapabiliriz dedi tek doz istedi zaten 23 haftadayım bu hafta yaptırıcam kızımda 2 doz yapmşlardı ama kızım 5 yaşında üstünden 5 sene geçti