Gozdecaner Busra25- sezeryan doğumda mecbur ameliyat için bome takıyorlar başka birşey ile kapattırmıyorlar normali bilmiyorum
Melek2845 Busra25- ben bonenin üstüne yazma takmistim ameliyathane kapisinda eşime verdim cikar cikmazda kafama örttü hemen
Ummu_hafsa Gozdecaner hayır istediğiniz gibi şal taka biliyorsunuz. Hatta bizim doktorumuz gidene kadar hastanın üzerini ince çarşafla kapatıyor
Busra25- Benim normal olacak inşallah da yazma filan mı takıcaz acaba bone mi bişey almama gerek varmı 37+4 üm
kahvesever__ Busra25- yanımda hiç kimse yoktu odaya geçene kadar zaten odaya geçtikten sonra banyo yaptım ve kafamı örtmüştüm
Ceviz6550 İlk dogumumda yazma vardı başımda kimsede birşey dememisti ikicinci doğumda bone istedim bone takıldı iki sezaryen oldum bone ile daha rahat etmistim yazma bir süre sonra gidiyor çünkü baştan bende öyle olmuştu
Ummu_hafsa Mavideniz26 insan nasıl düşünmez . Eşim bin kere uyarıyor şimdiden. O uyarmasa bile ben her halinde Allah’tan korkmaliyim. Sonuçta tesettürüm Allah’ın rızasını kazanmak için. Özel hastaneye gitmemizin sebebide bu.
Nurycr Ummu_hafsa Devlette yapacağım doğumu Allah nasip ederse. Yanıma yemeni ve üstten giyilen ferace aldım. Doğumdan hemen sonra feracemi giyeceğim servise çıkmadan önce. Yanıma birde kısa kollu ama uzun bir gecelik aldım önlük yerine onu giymeme izin verirlerse onu giyeceğim en azından derli toplu .
Enn Onceden sizi bu konuda kollaması için yanınızda gelecek kişiye soyleyin yoksa normal doğumda sancılardan bir kelime edemeyebiliyor insan
Nurycr Ummu_hafsa Çünkü ister istemez dogumhaneden servise çıkarken insanların olduğu alandan geçiliyor. Dikkat edebildiğimiz kadar dikka etmeye çalışalım inşaallah.
Sinemgndg Busra25- görümcem geçen sene doğum yaptı sezeryan oda tesettürlü bende eşarpla girmek istedi izin vermediler normal doğum da da sezeryanda da izin verilmiyormuş benimde Mart’ta Allah’ın izniyle büyük ihtimalle izin vermicekler gene ama her hastane mi öyle bilmiyorum farklılık gösterebilir