Babyseymen huzur- ben iş yerinde test yaptım eşimi çağırdım lavaboya testi gösterdim eee dedi hamileyim işte nasıl doğuracam dedim adam dondu kaldı tepki veremedi sonra oturduk ağladık 😊
Burcuk huzur- annem eşim ben oturuyoruz.. ben annemi kızdırdım önce bi güzel .. sonra eşim anne sakin ol 9ay sonra anneanne olacaksın dedi. Annem şok 🙂)
mervec Evde test yaptım pozitif ckti dört gün sonra kan verdim değerlerim 761 cıktı soktaydim bu haberi hemem paylaşmak istedim ben karsta yaşıyorum ailelerim ankarada onun için aradim kendi annem de şoka girdi tek kelime edemedi muhtemelen kapayınca ağladı kaynanamda çığlıklar attı oda şaşkındı ancak annem kadar sessiz değildi böyle bir anim oldu benim de babalarımla konuşmadım onlar annelerden öğrendiler onlarda çok sevindi kendi babam çok duygusal olduğu için konusunu açamıyoruz ikimizde ağlarız diye içimizde yaşıyoruz yani bu şekilde oldu ne uzun yazmışım masallah😊
Edos Ben testi annemlerde yapıp öğrenmiştim. Bisey dememe gerek yoktu evde gülücükler saçıyordum ve gözlerim dolu doluydu. Esimde inanamadı hala inanamıyor ama 😂😂
Kizimveoglumm Edos aynı durumdayız valla bende annemlerde öğrendim test yapıp eşim yanımda değildi ertesi gün emin olmak için kan testi yaptırdım ve oda doğru çıktı sonra eşime söyledim ama annemlerde söylediğim için eşim güzel tepki veremedi inanamadı baba oluyorsun dediğimde tabi adam şokta olduğu için bananeee yaa dedi videosu hala duruyor açıp arada bakıyoruz valla 😊😊😊😊😊
Drngrkm Beni eşim zorlamisti test yapayim diye eczaneden bile o gitmis almis hadi yap demisti oyle yaptik 😂😂 ailelere de tlfda haber verdik uzaktalar
Edos Kizimveoglumm hahah 😂😂En talihsizi biziz valla 😏 Güzel biseyler yapmak isterdim ama o an heyecandan insan onu bile düşünemiyor 😏
Kizimveoglumm Edos aynen öyle valla ben bide kendim söylemek istediğim için hemen söyleyi verdim iki tane abim var onlar benden önce söylecekti yoksa ben böyle masa falan hazırlamayı düşünüyodum ama olmadı ikinciye nasip olur inşallah 😊😊😊😊😊
NALIN Ben 3 yıl tedavi oldum umudum olmadığı ayda babam lara gezmeye gittim. Oraya gideli 5 günüm olmuştu yengemin zoruyla test yaptım umudum hiç yoktu kendi eliyle yaptı testi ben teste bakmıyorum bile yok biliyorum dedim al sana yok dedi karşımda 2 günlük gecikme sonucu belirgin iki çizgi yalandir dedim test yalan söylüyor anneme söyledim annem diğer yengemin çocuğu yok diye sevincini içinde yaşadı ertesi gün kan testi yapmaya koştum ama sonuç çıkana kadar da yok diyordum sonuç pozitif 😍 doktor gozunaydin dediğinde çöktüm yere ağladım 😓 ama malesef eşime soyleyemedim eltim izin vermedi o söyledi telefon da bir saat ağladı eşim 😂 sonuç 33+1 olduk allah'a şükür
Elfn Dudağım da çıkan bir yara için eczaneden ilaç aldım oradaki bayan hamilelik var mı dedi ona göre vereyim günüm geçiyordu ama içimden yoktur diyordum zaten adet düzensizliğim var diye ama neyse aldım testi eve geldim yaptım baktım çift çizgi şaşkın şaşkın teste baktım ağlamaya başladım eşime mesaj attım akşam gelirken tatlı alır mısın diye genelde hep tatlı bir şey istediğim için aklına başka bir şey gelmedi yani getirdi tatlıyı teşekkür ederiz dedim niye öyle çoğul dedin dedi testi gösterdim artık 3 kişiyiz dedim uzun süre bakakaldı teste ciddi misin dedi evet dedim gözünden yaşlar geldi ailelere de telefondan söyledik çok sevindiler hâliyle 🤗
Aysenurtsr Ben is yerinde test yaptim, aksam esime soyledim sok oldu gozleri doldu. Kayinvalideme gidip soyledim, kendi annemleri ise goruntulu arayarak soyledik 😍
Edos Kizimveoglumm aynen bende kapıya bebek ayakkabısı koyup evi süslemeyi planliyodum ama hayaller hayatlar kısmını yasadim Inşallah 2.lere dediğin gibi💖😂
AslPolat Biz eşimle midemi üşüttüm sanıp gittiğimiz acilde birlikte öğrendik 😂 tabi dakikasına eşim herkesi aradı sonra oturup şokunu yaşadık 😊
deletedmom11 GaLiba bi bizimkiLer enteresan 😂😂 küçük abLam yeni doğurdu hayLiyLe ben hamiLeyim dedim bizimkiLerde 😳 arkanızdan atLımı koşuyo didiLer 😂😂😂 tabi kim karışır kimse 😂😂 Torun boL oLunca 🙈 iki gün sonrada büyük abLam hamiLe onu öğrendik fazLa geLdi heraLde teker teker doğurun didiLer 😂😂😂😂 eşimde zaten iLk çocuk oLmadığı için aLıştı garibim ışığı gören çıkıyo diyo 😂😂