birgaripana_ Kizlar 15+5 haftaligiz. Uykum berbatlasti saat 2 de uyuyorum 7ye kadar yüz kere uyaniyorum sonra baş agrisi cekiyorum.. bildiginiz etkili birsey varmi uykuyu getiren?
Zs18 birgaripana_ o sorun ben de var ama yoğurt ye yatmadan önce ya da ılık süt iç uykunu getirir canım ☺ Allah yardımcın olsun uykusuzluk zor
birgaripana_ Zs18 aynen valla. Simdi böyle sonra karnim buyicek uyamicam sonra dogum sonra bebis izin vermucek ayyy 🙁
Zs18 birgaripana_ daraltma da içini uyursun eşin destekçin olur ☺ Ben ne gece uyurum ne gündüz kendimi ne kadar yorarsam yorayım yine uyuyamam 😂
birgaripana_ Zs18 hahahh destekmi kiz esim bizi horlamasiyla rahatsiz etmesinde istemez destek mestek 😃 ben yorulunca gece guzel uyurum yani oda simdilik bu haftalarda gecerli
Zs18 birgaripana_ vala o zaman bişey diyemicem canm 😂😂 24 haftanın içindeyim doğru düzgün uyku uyuduğumu hatırlamıyorum 😂😂 eşim çok rahat uyur sabahta kalkmaz 😂😂
birgaripana_ Damla________ senin bebiste buyuk ama o haftada artik uyuyamazssinda bana ne oluyor simdiden 🙁
birgaripana_ Zs18 ah işte çalişmasalar ben bilirdim ne yapacağımı ben uyuyamıyosam onuda uyutmazdım 😃