Cerenvebebisi-01 Merhaba canlarım bugün tam 22 haftalık olduk tetenoz aşısı da olduk biraz ağrı felan olabilir dedi ebe sizinkiler nasıl geçti 🫂🌸
Dmndmn Cerenvebebisi-01 22+2deyim bende 2 saat önce oldum herhangi bi sıkıntı yok ama ağrı filan olursa da parol içerim bi tane ☺️
Pnr22 Cerenvebebisi-01 tam 5 gün acısını çektim kişiden kişiye değişiyor sezeryan olucam 2. gebeliğim 2 iğne tek vuruldum 2. yok
Cerenvebebisi-01 Dmndmn ya evet bnde oyle düşünüyorum cevrem b3ni korkuttu şöyle böyle olur dedi de bende ehvamlandim biraz 🥺
Dmndmn Dmndmn Korkulacak kadar bir şey yok ilk gebeliğimde bir kaç doz vurulmuştum ben o zamanda ufacık bi ağrı oldu o da uzun sürmedi zaten çevre her şeyi abartıyor boşver 😁
Sunseett52 Ben ilk dozumu oldum sadece ağrı oldu kolumda ikinci dozumuda az önce oldum şuan ağrım yok ☺️
Sunseett52 13Gamze08 beni sağlık ocağından aramamışlardı benim de aklıma gelmedi hiç ilk doz için gittiğimde biraz geç kalmışız aşı için dediler bende siz aramayınca benimde aklıma gelmedi dedim sıkıntı değil olsun demişlerdi