[silindi] Kızlar tiroid hormonunuz yüksek çıktı mı doktor ne ilaç verdi ve zihinsel gerilik olabilir gibi bilgiler verildi mi size
Edaozkan [silindi] ben iki kızımda da yüksekti daha doğrusu hamile kalmadan önce yüksekti hamile kalmam çok zorken ilk kızım Zoe oldu ikinci kızım yüksekken hamile kaldım hemen iç hastalıkları doktoruna gittim düzenli ilaç kullandım şükür speun olmadi ama.ilaclarini kullanman lazim çünkü gelişim tetikleyen bişey kullandıktan sonra sorun olmaz korkmayın
mervemurat16 [silindi] troid gebelikte zaten normalden yüksek çıkıyor değer.Benimde ilk aylarda yüksekti ama olumsuz birşey söylemedi doktor ilaçta vermedi artışa göre veririz demişti.Tuz ve baharatı kestik hemen normale döndü
[silindi] mervemurat16 bana aksine iyot eksikliğinden tuz yemem lazımmış TSH 7,43 normal değer 2,5 ile 5 arasında olmalıymış benim yüksek
515151 Benimde 3,78 çıktı şuanlık 75 ilk levotiron kullanıyorum haftaya kontrole gidecem hem dahiliye doktoru hem kadın doğum doktorum mutlaka kullanmam gerektiğini söyledi