gulcin46_ Yarın son adet tarihime göre 5+5 hafta hamile oluyorum kese gözükür demi? 1 hafta önce hcg değerim 1303 tü yarın kaça yükselmiş olur?
Sudelina2 gulcin46_ kuzum ben de 5hafta 6 günlüğüm bugün bebeğin kalp atışını duydum gözükür bebek mutlaka
Aigun Evet kese görünür lakin kalp atışını duymaya bilirsin, biraz sonra gitmeni tavsiye ederim ,Cünkü insan tedirgin kalıyo acaba hersey yolundamı diye. Ben 6+5de gitdim kalp atışınlda duydum.
asli_pkz Ben 5+1 de gittim keseyi gördüm ama kese içinde bebeği göremedim. 6+4 te gideceğim inşallah kalp atışını duyarım. Şuan 5+4 günlük hamileyim.
gulcin46_ asli_pkz bende yarın 5+5 olacağım,kasık ağrıları sizde de oluyormu? adet sancısına benzer ağrılar
asli_pkz gulcin46_ evet oluyor ara ara adet ağrısı gibi. Ama ben ilk gebeliğim boş gebelikti şimdi yine aynısı olacak diye korkuyorum
ydiricanli Görünür canım 5+1 de göründü benim ama ultrason da çok emin olamadı.alttan muayene de çok net belli oldu
_almirasmom gulcin46_ 4+4 salı karnımdan kese gorduk degerımde 2099 du persembe degerım 8989 du cumartesı yoll sac gorduk
Poncik77 5+2 de küçük bi kese gbi bişey vardı emin olamadı kan ver dedi doktor 6+3 de kontrole gittiğimde kalp atışını duyarmıyım acaba