Nmyyy Merhaba hanımlar 2. Hamileliğim ikili tarama testi sonucum riskli çıktı ama ultrasında ense kalınlığı burun kemik yapısı güzel çıkmıştı demişti doktorum riskli çıkıp fetal dna ya da amniyosentez yaptıran var mı ya da hiçbir şey yaptırmayıp bekleyen var mı
ardaada Nmyyy Aynı şekilde riskli çıkmıştı 34 yaşındaydım. Ense burun normaldi Sonrasında fetal dna yaptırdım risk çıkmadı Sağlıklı bir şekilde doğdu şükürler olsun
Musemma06 Nmyyy bu ikili testin pekte gerçeklik payı yok bana da dediler riskli diye çok şükür şuan hiç bişey yok görümcemin 3 çocuğu var 3üne de dediler riskli diye üçünde de hiç bişey yok içinizi ferah tutun Bi çok kişinin riskli çıkıyor zaten ama sonrasında bişey olmuyor
555eeee67 Nmyyy bakk canım benim ilk gebelikde öyle riskli çıkmışdı Bakude yaşıyorum gittmediğim doktor hastane kalmamaışdı neysee bunlar bende feta dna test aminosyin svı istediler bu sıvıda belek için tühlukerli ola bilir
Nmyyy Sumi_95 ay hadi inşallah güzel haber alırsınız bende yarın yaptırcam düşünmeden saatler geçmiyor 🥺
Nmyyy ardaada hadi ya çok şükür sağlıcakla almışsınız kucağınıza inşallah benimde temiz çıkar ilk gebelikte böyle şeyler yaşamayınca çok stres oldum sabahtan beri
Nmyyy Musemma06 teşekkür ederim inşallah sağlıcakla doğar evet doktorum da ikili test yanıltıcı oluyor çoğunlukta dedi ama yine de fetal dna yaptırcam içim rahat olsun diye