Anasinincani Betül Elif Ahsen Zeynep Selvi Lina Eşimle bunlari beğendik kura da çektik Betül çıktı ama kararsız kaldım ya başka önereceğiniz güzel anlamlı isimler var mı
Anasinincani Derinnmom derin de guzel aslında kız isimleri o kadar güzel isimler var ki insan kararsuz kaliyor
Anasinincani MrsMommyy1 selvilerde karekter yapilari nasıl oluyor acaba tek kararsuz kaldığım nokta bu oluyor
Arifekldrm2 Bizde Zeynep ismine karar verdik. Eşim istiyor aslında ben çok istemedim mecbur alışıyorum 🤗🤗degistireleim dedim ama maalesef 😁😁
M198935 Anasinincani eski isimler inanın ki daha güzel yeni isimler artık çok sıkıcı herkes defne lina asel…. Bende Nil Gökçe düşünüyorum Gökçe isminde eski ama modası geçmeyen zarif bir isim olarak geldi
Kitapkolik660_ M198935 Gökçe ismi bu sene popüler oldu tekrar hoş bi isim söylenişi güzel yani Eslem Gökçe olcak benim kızcemin de ismi 🐣
neewmom123 Ebru-29 Bu kadar cahil olmayın lütfen biraz araştırın da görün 10 sene önceki film dediğiniz şey 😀
Ebru-29 MrsMommyy1 evet öyle biliyorum kabile lideri olarak geçiyordu internetten araştırın dilerseniz