cilm arkadaşlar bişeyi çok merak ediyorum. normal adet görüpte sonrasında hamile çıkan varmı.😞😞üstüne görme yani.. ben 10 kasımda test yapmıştım o an dikkatimi çekmemişti duruyo test atmak için elime aldım dikkatlice bakınca ikinci çizgiyi gördüm.. aydınlatırsaniz sevinirim🤗
FatmaAzra_ cilm normal gebelik testlerinde ilk 15 dakika veya 20 dakikadan sonra cikan cizginin ehemmiyeti yoktur
YeniAnne55 cilm 5ila 10dk sonrasında çıkan çizgiye irtibat etme canım bu testin kutusundada yazıyo dklasını tam hatırlamıyorum gerçi
Smiley87 cilm canım ben hamile kalmadan önceki ay adetim 6 gün gecikmişti sürekli test yapıyordum , ayrı zamanlarda yapılmış testlerin 3 tanesinde de uzun süre bekleyince çift çizgi olmuştu. Çok ümitlenmiştim ama hamile çıkmadım. Sonraki ay hamile kaldım 🤗 sen yine de bir test al yap için rahat etsin 👶🏻
ay-nur cilm benim bir dayimin kizi var 7 8 ayliq oglu vardi sud veriyodu.ustunede tam zamaninda adet goruyomuw.anlayacaginiz hamilelik belirtisi yokmuw.bir zaman sonra karninin wiwdiyini fark etmiw. hazimsizliq sorunu oldugunu sanmiw doktora gitmiw ve 4 bucuk ayliq hamile oldugunu oyrenmiwdi..tabii once her kes wok olmuw sakladigini duwunmuwdu.ama bir evin icinde kaynanasu bile anlamamiwdi durumu.kisacasi biz dogunca oyrendik 😃
FatmaAzra_ cilm yok murekkep gbi bisey var o dagildikca ordaki bosluga dolabiliyor mumkun degil.yani bahsettiginz olay
cilm FatmaAzra_ cnm bn aşılama oldum bütün gebelik belirtileri vardı üzerimde iki gün damla koyu kan geldi sonra adet oldum.. ama altı gün süren adetim beş gün sürdü yogun bi şekildede olmadımm. onun için ümitlendim görünce..🤗yarın test yapıcm bakalm merak ettim
FatmaAzra_ cilm hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynidir onların adet belirtisi olmadigina nerden kanaat ettiniz? Yaptırın tabi merakta kalmayın ama böyle 10000 de 1 bile belki olmayan ihtimaller sizleri cok umutlandirip üzüyor ben buna cokk üzülüyorum 😔
Neylin cilm ben gördüm canım.hamile kaldıktan sonra adet olmuşum beklediğim bir hamilelikte olmadığı İçin hamile olduğumu bir sonraki adetim gecikince anladım 😌
Neylin FatmaAzra_ evet öyle ama işte YARADANIN kudreti ve hikmeti ,o isteyince herşey mümkün ☺️amin İNŞALLAH ,RABBİM isteyen herkese hayırlı ,imanlı ,sağlıklı evlat nasip eylesin 🙏