ebruu112 Arkadaşlar benim migrenim var ve kusunca tetikleniyor dün kustuğum için bugün başım ağrıyor Parol içtim ama korkuyorum içmeye ilk gebeliğimde 12. Haftada düşük yaptım ikizdi. Hep Parol içtim diye mi oldu acaba diye içime kuşku giriyor.
Kediyiyensatanist_fare ebruu112 parol içilebilir gebelikte sorun olmuyo diyebiliyorum ben parolun surubunu içtim hep hap kullanmadim mideme oturuyo hap geri atıyorum eczacılar şurup etki yapmaz diyip hap vermek istediler ısrarla şurup istedim ben yani ne kadar zararsız olduğunu sen düşün ☺️
Aybarssmom_ Kediyiyensatanist_fare bacım o kullanıcı adı ne bence parol içmiş kadar olur postu açan hanfendi bsnsjsj
Otherozge ebruu112 bir tek agrı kesici olarak parol sıkıntı yapmıyor.gunluk cok alım yapmayın sıkıntı olmaz
Cinarsaitinannesi ebruu112 ben gecen gun kadın dogum acile gittim bas agrisiyla belki serum verirler diye vermediler parol yazin dedim ilk 3 ay parol önermiyoruz deyip yazmadan gönderdiler bende çok zorda kalmadıkça içmiyorum
Derinnmom ebruu112 benimde migrenim var hamileliğimin ilk 3 ayı kustuğum için baş ağrım tavan yapıyordu. Gerçekten en çok zorlandığım şeylerden biriydi. Doktorum zofer serum gerdi 6-7 günlük onlar bitince tekrar başladı. Her akşam acile gidip parol serum yaptırıyordum bi tek o iyi geliyordu
yelizerduran ebruu112 benimde migrenim var gebeliğimin ilk dönemi tetiklenmişti doktoruma sorduğumda günde 3 taneye kadar içebilirsin demişti. Eğer içmezsem hastanelik oluyorum çünkü ağrınızı hissettiğinizde için doktorlar güvenle içebilirsiniz diyor onun yanında alternatif yollara da başvurun etkisini çabuk görürsünüz inşallah
3prens1prensesmom ebruu112 migren ataklarini gebeyken cok yasadim parol hap olarak kesmez agriyi serum olarak alirsaniz bir kac saatligine etki ediyor ama en cok magnezyum iyi geliyor . Agriyi kesmiyor ama duzenli icmede agrinin olusmasini engelliyor ben cok faydasini gordum ve bu migren yuzunden gebeligimde gitmedigim dr kalmadi kutu kutu magnezyum icmistim🥴
Boncukk123 ebruu112 ilac içtin diye mi oldu bilemiyorum ama kendi başına ilac alma canım doktora danış