Leylibom Merhaba,,5 haftalık hamileyim. Henüz keseyi gördük . Normalde çok sigara içen biriydim. Şimdi 2 ye fln düşürdüm. Benim gıbi olan var mı ? Bu şekilde doğum yapan oldu mu deneyimleriniz varsa yardım ederimsiniz?
lialeoo Leylibom Malesef ilk gebeliğimde de içtim 2. ye hamileyim tekrar içiyorum bir türlü bırakamıyorum şükür birşey olmadı ama olmayacak anlamına gelmez en iyisi azaltmak veya bırakabiliyorsan bırakmak 🤷♀️🥺
Mia0121 Leylibom Sigara kullananlar zor bırakıyor cidden düşürmen çok iyi senin için inşallah tamamende bırakırsın sağlıklıca bi gebeliğin olur 😇
269522 Leylibom hamile olduğumdan şüphelendiğim an bıraktım canım ama toplasan dokuz ay arkadaşlarla buluşunca falan birkaç kez içtim bırakamıyorsan azaltabildiğin kadar azalt özellikle şuan çok küçük canım daha çok yeni
neanladinyurdagull Leylibom Çok sigaradan 2 ye düşürebildiyseniz bırakabilirsinizde.İrade sahibi olmalısınız kendinizi zehirliyorsunuz neyse ama bebeğinizi zehirlendiğinizi düşünün bu yardımcı olur belki.Kuzenimde içti gebeyken astım hastası bir bebek dünyaya getirdi onunla uğraşıp duruyor
Beyzanrrr Mia0121 gebeligimi öğrenir öğrenmez hemen bıraktım evet zor oldu ama bırakmak zorundaydım bebekelrimiz çok sknti çekiyor maalesef